Versió per a imprimir

La Diputació assistirà a Favara en l’estudi de la seguretat vial del municipi

  • El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, es reuneix amb el primer tinent d'alcalde per abordar matèries relacionades amb una circulació segura per a vehicles i vianants en la localitat
Imagen
09/03/2017

El diputat de Carreteres i Infraestucturas, Pablo Seguí, s'ha reunit amb el primer tinent d'alcalde de Favara i regidor de Serveis Municipals i Patrimoni, Rafael Gisbert, per a tractar sobre diversos temes que preocupen a la població, en referència a la seguretat vial en les carreteres titularitat de la Corporació provincial i que travessen el municipi.

 

Entre els principals assumptes tractats, destaquen la realització de passos per als vianants, baranes de protecció, així com altres elements enfocats a millorar la seguretat vial. L'àrea de Carreteres ha donat llum verda al fet que s'estudie cadascuna de les necessitats del municipi en aquest àmbit i es vagen escometent segons es marquen les prioritats.

 

Per a fer possibles aquestes millores, la institució provincial, a través de l'àrea de Carreteres, enviarà a la zona a responsables de la demarcació i de seguretat vial del departament per a marcar prioritats i terminis d'actuació. Així mateix, l'equip municipal ha assenyalat la possibilitat de crear una rotonda i una variant en l'eixida de l'autopista AP7 a Favara.

 

Davant aquesta petició, l'àrea de Carreteres ha indicat que s'estudiarà a partir de que el Ministeri finalitze les obres de la variant que estan previstes presumiblement per a 2020.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet