Versió per a imprimir

La Diputació celebra la recepció fallera al costat de les comissions de València i les seues comarques

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
  • El president, Toni Gaspar, rebrà a la Fallera Major de València, Marina Civera, al pati del Palau de la Batlia a les 11.00 hores
Imagen
11/03/2019

La Diputació de València celebra aquest dimarts 12 de març la seua tradicional recepció fallera al costat de les comissions de la ciutat i les seues comarques. El president de la corporació provincial, Toni Gaspar, rebrà a les 11.00 hores al pati del Palau de la Batlia a la Fellera Major de València, Marina Civera, que signarà en el Llibre d'Honor de la institució.

A partir de les 11.30 hores, el president rebrà a les juntes falleres locals, acompanyat per la vicepresident, Mª Josep Amigó, i les diputades i diputats de la corporació.

Des de les 10.30, les falleres i fallers podran recollir en Plaça Manises els cartells i xapes que la Diputació difon enguany per a la festa, amb el lema ‘Conviure, viure, riure’. A continuació, podran visitar la seu central de la corporació, on actualment s'exposen les mostres ‘Tresors de la Diputació’, amb obres de Sorolla, Miró, Kandinsky i Equipo Crónica, entre altres, i ‘Les comarques valencianes i la seua indumentària’, un recorregut per l'origen dels vestits que actualment veiem en els festejos fallers.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia:Dimarts, 12 de març de 2019

Lloc:Palau de Batlia, Plaça Manises, 4

Hora:11.00 hores.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet