Versió per a imprimir

La Diputació celebra un acte d'homenatge als ex treballadors de la Institució

  • Jorge Rodríguez: “Per a la Diputació de València és un honor retre homenatge a aquelles persones que han treballat tants anys per a aquesta corporació, i en últim terme pel bé de la ciutadania”
  • María Josep Amigó ha donat l'enhorabona als més de 50 convidats, “molts d'ells treballadors en la casa des de fa més de 40 anys”
Imagen
02/05/2017

La Diputació de València ha organitzat un acte d’homenatge amb funcionaris i funcionàries de l'ens que s'han jubilat al llarg d’aquesta legislatura. Per primera vegada, l'equip de la Corporació provincial ha donat les gràcies als seus antics treballadors per la seua vocació en la funció pública i la labor exercida al llarg de tants anys.

 

“Per a la Diputació de València és un honor retre homenatge a aquelles persones que han treballat tants anys per a aquesta Corporació, i en últim terme pel bé de la ciutadania”, ha assenyalat el president de l'ens, Jorge Rodríguez. “D'aquesta manera els fem saber que estem molt agraïts pel treball que han realitzat i sobretot desitjar-los molta sort en la nova etapa que comencen”, ha afegit.

 

En paraules del diputat de l'àrea d'Administració General, Pepe Ruiz, “els millors anys de la seua vida els han dedicat a treballar per als municipis necessitats de col·laboració, finançament i servei amb la Diputació de València”. Per la seua banda, la vicepresidenta de la Diputació, María Josep Amigó, ha donat l'enhorabona als més de 50 convidats, “molts d'ells treballadors en la casa des de fa més de 40 anys”. Amigó ha remarcat que els ex treballadors han agraït el gest de reconèixer la labor dels qui fan possible “que la maquinària de l'administració funcione”.

 

*Imatges i vídeos al FTP

Audio presidente de la Diputación, Jorge Rodríguez.
Audio presidente de la Diputación, Jorge Rodríguez.
Audio diputado de Administración General, Pepe Ruiz.
Audio diputado de Administración General, Pepe Ruiz.
Audio vicepresidenta de la Diputación, María Josep Amigó.
Audio vicepresidenta de la Diputación, María Josep Amigó.
Vídeo homenatge ex treballadors Diputació
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet