Versió per a imprimir

La Diputació col·labora amb Vinalesa per a rehabilitar el pati de la fàbrica de la seda

  • La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, s'ha reunit amb els regidors de Vinalesa per a estudiar com posar en valor les infraestructures del municipi referents al món de la seda amb l'objectiu que es convertisca en un referent en matèria turística
Imagen
01/11/2016

 

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, s'ha reunit amb els regidors de Vinalesa, Ferran Pardo i Víctor Martínez, els qui li han mostrat el seu interès a posar en valor les infraestructures municipals referents a la Ruta de la seda perquè es convertisca en un referent en matèria turística.

Maria Josep Amigó ha indicat que “Vinalesa és un referent en el món de la seda, i des de la Diputació ens comprometem a ajudar al municipi a situar-se en el mapa de la Ruta de la Seda”. En aquest sentit, Amigó ha explicat que des de la Corporació col·laboraran amb Vinalesa “per a finalitzar la rehabilitació del pati de l'emblemàtica i històrica fàbrica de la seda”.

Els regidors del municipi han manifestat a la vicepresidenta el seu interès per catalogar totes les infraestructures municipals promocionar-se turísticament i han mostrat la seua disposició a col·laborar amb altres municipis per a posar en valor la Ruta de la seda.

D'altra banda, Pardo i Martínez han sol·licitat ajuda a la Diputació per a asfaltar la carretera que travessa el municipi. La vicepresidenta s'ha compromès a estudiar la situació i els ha informat dels diferents plans d'ajudes que ofereix la Diputació.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet