Versió per a imprimir

La Diputació col·labora en el ‘Día de la Banderita’ de Cruz Roja a favor de la infància i la joventut

  • Aquest dijous i dissabte que ve se celebra a València la cita solidària amb més de 100 anys d'història per a ajudar als milers de xiquets, xiquetes i joves en risc d'exclusió
  • El director provincial del moviment humanitari, Rafael Gandía, s'ha reunit amb el president de la corporació, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar, Mercedes Berenguer, per a tractar futurs projectes
Imagen
13/12/2018

La Diputació de València ha col·laborat aquest dijous en la cita solidària del ‘Día de la Banderita’ de Cruz Roja a favor de la infància i la joventut, que també se celebrarà dissabte que ve 15 de desembre en la capital del Turia. El president de la corporació provincial, Toni Gaspar, juntament amb la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, han participat en la recaptacióen la taula que s'ha habilitat en la seu central de la Plaça Manises fins al migdia.

 

L'objectiu d'aquest esdeveniment solidari amb més de 100 anys d'història és el de poder facilitar un futur millor als milers de xiquets, xiquetes i joves en risc d'exclusió. Per aquest motiu, la recaptació anirà destinada, entre altres necessitats, a lliurar material escolar, fer classes de reforç, facilitar beques menjador, materials de primera necessitat, animació hospitalària o suport psicosocial a aquests joves.

 

El ‘Día de la Banderita’ arriba a València després de recórrer nombroses ciutats del territori nacional al llarg d'aquest 2018, amb la missió d'ajudar a aquelles famílies amb xiquets, xiquetes i joves en situació de risc d'exclusió social.

 

Futurs projectes

Aprofitant la visita a la corporació provincial, el director provincial del moviment humanitari, Rafael Gandía, s'ha reunit amb el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, per a tractar projectes futurs en els quals pogueren col·laborar ambdues institucions.

 

Berenguer ha assenyalat que la voluntat política “és continuar col·laborant” amb Creu Roja, una institució que “aporta molta ajuda” en matèria social. Entre els diferents temes abordats en la reunió, s'ha estudiat la possibilitat de destinar ajudes per a la mobilitat de persones amb problemes de desplaçament en els municipis valencians.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet