Versió per a imprimir

La Diputació col·laborarà amb la Fundació ANAR per a la protecció dels xiquets i adolescents en risc

  • La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, transmet als representants d'ANAR “el compromís de la Corporació provincial per a buscar vies de treball conjunt amb l'objectiu de prevenir la violència en el món de la infància”
  • La Fundació té tres línies telefòniques actives les 24 hores del dia per a ajudar a menors, a adults i a els qui denuncien la desaparició de xiquets
Imagen
22/10/2016

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, s'ha reunit amb representants de la Fundació ANAR (Ajuda a Xiquets i Adolescents en Risc) que, des de fa 46 anys, treballa en la promoció i defensa dels drets dels xiquets i adolescents en situació de risc i desemparament, a través de projectes tant a Espanya com a Llatinoamèrica.

“La seua comesa és tan important per a la nostra societat que des de les institucions hem d'oferir-los el màxim suport i difusió per aconseguir junts l'objectiu de prevenir la violència en el món de la infància”. Amb aquestes paraules, Mercedes Berenguer ha traslladat a la directora delegada d'ANAR-Comunitat València, Sara Vayà, i a la responsable d'esdeveniments de la Fundació, Raquel Giner, “el compromís de la Corporació provincial per a buscar vies de treball conjunt per a protegir als més vulnerables”. 

Un dels seus serveis més destacats és el Telèfon ANAR d'Ajuda a Xiquets i Adolescents en Risc, una línia gratuïta i confidencial disponible les 24 hores del dia per a oferir, de forma immediata, ajuda psicològica, social i jurídica a menors d'edat amb problemes o en situació de risc. A més, també ofereix una línia per a atendre a adults que necessiten orientació en temes relacionats amb menors d'edat, i estan presents en col·legis i instituts on realitzen accions formatives amb alumnes, professors i pares. 
 

D'altra banda, la Fundació ANAR forma part de la xarxa del nombre únic europeu 116000, que la Unió Europea facilita en tots els Estats Membres per a coordinar la denúncia i búsqueda de xiquets desapareguts, i que posa en contacte immediat amb els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat.

ANAR no solament atén i ajuda als menors que viuen situacions de violència i desemparament en les seues llars, sinó que també persegueix que aquests xiquets i adolescents comprenguen la realitat en la qual es troben, reflexionen i participen en tribar una solució per als seus problemes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet