Versió per a imprimir

La Diputació col·laborarà amb Tyrius en la celebració del seu 50 aniversari

  • La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, s'ha reunit aquest dijous amb la presidenta i la vicepresidenta de l'Associació de dones Tyrius de la província de València
  • Amb motiu del 50 aniversari de l'organització, la Corporació estudia impulsar una sèrie d'activitats al llarg de l'any, entre les quals destaca un congrés nacional al maig
Imagen
26/01/2017

La diputada de Benestar Social, Salut i Educació, Mercedes Berenguer, s'ha reunit aquest dijous amb la presidenta de l'Associació de dones Tyrius de la província de València, Vicenta Alcácer, i la seua vicepresidenta, Eugenia Garrigues, per a estudiar la col·laboració amb aquesta organització en el marc del 50 aniversari de la seua fundació.


Les representants de Tyrius han proposat a la diputada col·laborar amb una sèrie d'activitats al llarg de l'any, entre les quals destaca la celebració d'un congrés nacional en maig, per al qual estudiaran més endavant els temes a treballar i els ponents.


Una associació en pro de les dones i els consumidors


Tyrius té presència en 220 municipis valencians i compta amb més de 100.000 afiliats, la major parteix dones. Aquesta associació treballa des dels seus inicis en la formació i la defensa del consumidor i de la dona a través de la promoció, el suport i la informació.


La Diputació de València, des de l'Àrea de Benestar Social, col·labora amb Tyrius des de l'any 2008 a través de convenis de caràcter anual. L'any passat, la Corporació va subvencionar amb 20.000 euros un projecte de cursos de noves tecnologies per a dones de l'àmbit rural. 


La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, va assenyalar que “la importància d'aquests programes és la col·laboració entre l'Administració i associacions del volum de Tyrius, que agrupa a tantes dones de tants pobles valencians, i aconseguir que vegen les oportunitats que tenen al seu abast i que poden repercutir en una millor qualitat de vida, que és la vertadera finalitat del Benestar Social”. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet