Versió per a imprimir

La Diputació col•laborarà en el nou projecte de creació d'ocupació de L'Ènova

  • FOTONOTÍCIA
Imagen
11/12/2020

El responsable de l'àrea de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació de la corporació provincial, Ramiro Rivera, ha visitat el municipi de L'Ènova amb l'objectiu principal de conéixer de primera mà el nou projecte d'activació econòmica i emprenedoria que l'ajuntament vol posar en marxa pròximament. La finalitat d'este pla és la creació d'ocupació a partir de la potenciació del producte local (bàsicament agrícola), donant suport a les diferents iniciatives empresarials mitjançant la formació i el finançament, així com ajudant en tasques de màrqueting, distribució i internacionalització.

 

La Diputació de València estudiarà diverses fórmules per a col·laborar en un projecte fonamental per a diversificar l'activitat del municipi, posar en valor els productes locals (cas de la taronja salustiana) i atraure població. És una manera, a més, de rellançar les Pimes orientant-les en la seua adaptació a nous mercats i escenaris.

 

Durant la seua visita a L'Ènova, localitat pertanyent a la comarca de la Ribera Alta, Ramiro Rivera s'ha reunit amb Tomás Giner, alcalde d'este municipi de menys de 1.000 habitants, i ha signat en el llibre de visites del consistori.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet