Versió per a imprimir

La Diputació comparteix amb l'Ajuntament de València la seua plataforma digital de formació

  • Ivan Martí: “El conveni aprovat en el Ple de la Corporació obri una nova etapa de col·laboració en el desenvolupament d'aplicacions informàtiques i té com a objectiu aprofitar els recursos per a proporcionar un millor servei a la ciutadania”
El diputat de Modernització, Ivan Marí, amb el regidor de l'Ajuntament de Valènc
26/01/2017

El Ple de la Diputació de València ha aprovat la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de València, en matèria de Tecnologies de la informació i la comunicació i administració electrònica, a través del qual l'Ajuntament de València començarà a utilitzar la plataforma digital de formació de la Corporació provincial, que facilitarà gestionar electrònicament tots els processos i procediments relacionats amb la formació municipal.

El diputat de Modernització i Administració Electrònica, Ivan Martí, ha assenyalat que “comença una nova etapa de col·laboració amb l'Ajuntament de València amb l'objectiu que puguem compartir i aprofitar els recursos, de manera que el resultat final siga proporcionar un millor servei a la ciutadania”.

Aquest conveni estableix una cessió mútua d'aplicacions informàtiques i la posada en comú dels recursos tecnològics, per al desenvolupament conjunt de nous projectes i complementari de les aplicacions existents, amb l'objectiu d'ampliar-les o millorar el seu disseny o funcionalitat.

El regidor de Govern Interior de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha assenyalat que “per a l'ajuntament resulta prioritària la formació del personal empleat públic i amb la utilització d'aquesta eina de la Diputació es podrà gestionar la capacitació dels 4.907 empleats que disposa el consistori”.


A més, aquest portal permetrà realitzar enquestes o col·locar avisos, així com proporcionar informació d'utilitat per als treballadors com a campanyes corporatives, ofertes o millores d'ocupació o mobilitat interna.

Tots dos representants coincideixen a assenyalar la importància que té “la col·laboració entre administracions per a compartir els recursos i aconseguir així un millor aprofitament dels mateixos”.

Tant la Diputació com l'Ajuntament es comprometen a contribuir tècnica i institucionalment en el desplegament i execució dels programes, projectes i iniciatives que duguen a terme conjuntament. El conveni tindrà una durada de quatre anys i es podrà prorrogar per quatre anys més.


 

 

 

 

 

 

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet