Versió per a imprimir

La Diputació compleix la seua responsabilitat de proveir d’aigua potable a Caudete de las Fuentes

  • Els diputats Diana Morant i Josep Bort visiten el pou al que la Corporació ha destinat 32.000 euros per “acabar con el problema de les cubes i que els 800 veïns tinguen un ben tan necessari com l’aigua”
Imagen
22/11/2016

Els 800 veïns del municipi de Caudete de las Fuentes podran proveir-se d'aigua potable gràcies al pou construït amb els 32.000 euros de la Diputació de València. Així ho han corroborat aquest dimarts els diputats de Comarcalització i Mancomunitats, i responsable d’Egevasa, Diana Morant, i el diputat de Medi ambient, Josep Bort, que han visitat el pou acompanyats per l'alcaldessa de Caudete de las Fuentes, Vanesa López.

 

Diana Morant ha reconegut el greu problema que el municipi ha patit com a conseqüència de la falta d'aigua i ha posat en valor la sensibilitat de la Diputació de València per a trobar una solució a aquesta situació. “L'alcaldessa està convençuda que és una infraestructura necessària, la Diputació també, per la qual cosa cercarem el mecanisme perquè es puga proveir d'aigua digna i potable al municipi” ha assenyalat la diputada de Comarcalització i Mancomunitats i responsable d’Egevasa.

 

Per la seua banda, Josep Bort ha destacat la seua satisfacció per que s'haja trobat aigua, ja que “d'aquesta manera donem resposta a un compromís que tenia la Diputació amb els pobles. Aquesta és una de les inversions necessàries, perquè l'aigua és un dret”, ha apuntat el diputat de Medi ambient de la institució. També paraules d'agraïment de l'alcaldessa de Caudete de las Fuentes, Vanesa López, qui ha assegurat que “hui és un dia gran per a la localitat. Encara ens costa creure aquest miracle, que és tenir aigua potable”.

 

El propi president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, es va comprometre a donar una solució al més prompte possible, per la qual cosa la Corporació provincial va aprovar una subvenció amb la qual l'ajuntament de Caudete de las Fuentes ha realitzat un sondeig de recerca d'aigües que aquest cap de setmana ha donat un resultat positiu.

 

El pou que donava servei a la localitat es va assecar abans de l'estiu i des de principis del mes de juny la població es proveeix amb cubes d'aigua que amb prou faenes aconsegueixen proporcionar el servei mínim. Amb el nou pou, es podran cobrir les necessitats diàries del municipi, amb un règim de bombament de 7 hores diàries, que segons el sondeig realitzat seran suficients per a satisfer la demanda màxima observada en la localitat.


*Material audiovisual disponible en ftp de Diputació de València
 

Els diputats Diana Morant i Josep Bort a Caudete de las Fuentes
Els diputats Diana Morant i Josep Bort a Caudete de las Fuentes
Els diputats Diana Morant i Josep Bort a Caudete de las Fuentes
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet