Versió per a imprimir

La Diputació concedix més de 120.000 euros per a fomentar la participació ciutadana i la transparència

  • S'han subvencionat diferents projectes duts a terme per entitats associatives de la província
Imagen
28/11/2019
La Diputació ha aprovat la concessió de 124.590 euros en subvencions a diferents entitats valencianes amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana, la transparència i l'accés de tota la ciutadania a la informació pública. Amb estes ajudes, l'objectiu de la corporació provincial és col·laborar en la realització de projectes i actuacions d'organitzacions sense ànim de lucre de tot el territori. 
 
D'esta manera, s'han subvencionat projectes per un màxim de 6.000 euros per a associacions i fundacions i de 18.000 euros per a federacions i confederacions. Associacions de veïns, culturals, cíviques o empresarials han sigut els destinataris de les ajudes, amb el que es posa en valor el seu esforç per realitzar accions orientades a l'apoderament ciutadà per a conéixer, controlar i influir en les qüestions públiques que els afecten i interessen.
 
Entre els projectes subvencionats s'inclouen activitats de formació i assessorament, tallers, lligues de debat o trobades interasociatives i entre joves, així com l'edició de guies en matèria de participació ciutadana i transparència.
 
Per a la diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, “el teixit associatiu és imprescindible per a dur a terme accions que impulsen la participació ciutadana i la transparència com a generadores d'una gran riquesa social que afavorixen el desenvolupament comunitari”.
 
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet