Versió per a imprimir

La Diputació coordinarà les accions d'innovació amb l'Ajuntament de València i la Generalitat

  • La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital signa un protocol de col·laboració amb la corporació i el consistori que es busca traslladar a Alacant i Castelló
  • Una comissió mixta amb dos membres de cada institució programarà i valorarà les activitats. El president Gaspar creu que este acord en matèria d'innovació “arriba en el moment més adequat”
Imagen
19/10/2020

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha signat este dilluns un protocol de col·laboració amb la Diputació i l'Ajuntament de València amb l'objectiu de coordinar les accions d'innovació que es posen en marxa des de les tres institucions i en els diferents àmbits competencials.

 

La signatura ha tingut lloc en el Saló de Plens de la Diputació de València, on el seu president, Toni Gaspar, ha ressaltat que “en estos moments el sector de la innovació és més imprescindible que mai i este acord de col·laboració entre les tres institucions arriba en el moment més adequat”. Gaspar ha agraït a la Conselleria dirigida per Carolina Pascual que “haja fet partícips del projecte a la resta d'administracions”.

 

Per part seua, la consellera ha destacat la importància que els diferents ens públics “canalitzen els recursos en innovació i treballen coordinats per a donar resposta a tot l'ecosistema innovador i enfortir-lo”. Carolina Pascual ha explicat que l'aposta del departament que dirigix passa per “optimitzar esforços amb estratègies, anàlisis compartides i promoció conjunta”, al mateix temps que ha avançat que l'objectiu és traslladar la iniciativa a Castelló i Alacant.

 

En la signatura del protocol ha participat també Pilar Bernabé, quarta tinenta d'alcalde i regidora d'Innovació Econòmica i Emprenedoria a l'Ajuntament de València. Bernabé ha explicat que el consistori “té interés a fomentar la transformació dels seus sectors econòmics locals a través de la innovació tecnològica per a aconseguir una economia més competitiva i majors nivells d'eficàcia”.

 

L'acte en el Saló de Plens de la Diputació ha comptat igualment amb la presència del vicepresident i responsable de Cooperació i Coordinació Institucional de l'ens provincial, Carlos Fernández Bielsa.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet