Versió per a imprimir

La Diputació de València celebra el ple per a constituir la corporació de la legislatura 2019-2023

  • El dimecres 10 de juliol prendran possessió dels seus càrrecs els 31 diputats i diputades que representaran a la institució els pròxims 4 anys i s'elegirà al nou president
  • S'adjunta document amb els codis per a televisions i digitals, a través dels quals es pot accedir al senyal de la retransmissió
Imagen
09/07/2019

La Diputació de València celebrarà aquest dimecres, 10 de juliol, el ple de constitució de la nova corporació provincial, en el qual prendran possessió dels seus càrrecs els 31 diputats i diputades que representaran a la institució en els pròxims 4 anys i s'elegirà al president.

 

L'acte donarà començament a les 11.30 hores al pati de la Batlía, en l'entrada principal de la Diputació, on el president en funcions, Toni Gaspar, i la resta de diputades i diputats rebran a les autoritats, entre les quals es troben el president de la Generalitat, Ximo Puig, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el delegat del Govern en la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio. Entre les 11.30i les 11.50aproximadament, els mitjans gràfics (fotògrafs i càmeres de televisió) tindran accés al pati de la Batlía per a prendre imatges de la recepció.

 

A continuació, els mitjans gràfics seran acompanyats fins al saló de plenson, durant els 5 minuts previs al començament de la sessió d'investidura, podran prendre imatges de l'entrada de les autoritats i una vista general de les noves diputades i diputats en els seus escons. Abans d'iniciar-se aquest ple extraordinari, els mitjans gràfics hauran d'abandonar el saló de plens i podran continuar el seu treball en altres zones habilitadesque els indicaran els responsables de Comunicació de la Diputació.

 

En finalitzar la sessió plenària, les autoritats i els integrants de la nova corporació provincial es desplaçaran fins a l'escala imperial, al costat del pati de la Scala, on els mitjans gràficspodran prendre imatges.

 

La resta de professionals dels mitjans de comunicació que assistisquen a l'acte han d'accedir igualment per l'entrada principal de la Diputació, on recolliran la seua acreditació de mans dels responsables de Comunicació. Tot el personal de Premsa, incloses les ràdios i els mitjans digitals, serà situat a la sala de premsade la corporació, des d'on podran seguir en directe el desenvolupament del ple d'investidura, amb les intervencions del president i els portaveus de tots els grups polítics amb representació en la institució.

 

Les televisions i els mitjans digitals tenen a la seua disposició, en el document que s'adjunta, els codis per a accedir al senyal de la retransmissió en directedel ple. No hi haurà atenció directa a mitjans ni abans ni després de l'acte d'investidura, que finalitzarà amb la foto oficial de la nova corporació al final de la sessió plenària.

 

A la sessió d'investiduraque tindrà lloc en el saló de plens tindran accés solament la fotògrafa de la corporació i un fotògraf de l'agència EFE, que podran subministrar el material a la resta de mitjans interessats en instantànies concretes captades durant l'acte.

 

Quant a les imatges d'aquest ple, el servei de Comunicació de la Diputació pujarà a la seua FTP els bruts de la jornada, que podran descarregar-se directament utilitzant les claus que recordem a continuació:

 

ftp.dival.es

usuari: audiovisualesdv

contrasenya: audiovisualsdv

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia:Dimecres, 10 de juliol de 2019

 

Lloc:Palau de Batlia, Plaza Manises, 4

 

Hora:

 

11.30 hores.Accés per entrada principal i acreditacions. Els mitjans gràfics poden prendre imatges de la recepció d'autoritats al pati de la Batlía i la resta de professionals dels mitjans de comunicació accediran a la Sala de Premsa, des d'on poden seguir en directe l'acte d'investidura.

 

11.55 hores.Els mitjans gràfics poden prendre imatges abans de l'inici del ple d'investidura.

 

13.00 hores (aprox.).Finalització del ple i foto de la nova corporació en l'escala imperial.

 

NOTA IMPORTANT

 

No hi haurà atenció directa a mitjans ni abans ni després de la sessió d'investidura. Els mitjans gràfics podran prendre imatges en els moments indicats en aquesta convocatòria i la resta de professionals podran seguir en directe l'acte des de la sala de premsa, on hi haurà disponible connexió per a ràdios.

 

El servei de Comunicació de la Diputació posarà a la disposició dels mitjans el material audiovisual necessari, així com el senyal de la retransmissió en directe(s'adjunta en un document Word en aquest enviament) i les fotografies de la sessió d'investidura, a les quals també tindrà accés l'agència EFE.

 DescripcióMida
icono application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentCÓDIGOS RETRANSMISIÓN INVESTIDURA.docx14.75 KB
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet