Versió per a imprimir

La Diputació de València col·labora en un llibre amb ànima solidària

  • La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, i el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, han assistit a la presentació del llibre ‘Solidaritat & Compromís’
  • L'obra dóna visibilitat a deu exemples de cooperativisme valencià que afecten a qüestions com la superació de la pobresa, el treball de les dones o la cura del medi ambient
Imagen
06/02/2018

La Diputació de València és una de les protagonistes del primer capítol de ‘Solidaritat & Compromís’, un llibre que arreplega deu exemples de cooperativisme valencià. La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, i el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, han assistit aquest matí a la presentació d'aquesta obra per a donar visibilitat a la implicació de nombroses entitats en qüestions com la superació de la pobresa, el treball de les dones o la cura del medi ambient.

 

Adela Cortina, autoritat internacional en matèria d'ètica empresarial, és l'encarregada de realitzar el pròleg d'aquesta selecció d'iniciatives al llarg de les comarques i un xicotet llogaret d’Anantapur, en l'Índia. Concretament, en aquest últim projecte està implicada la Corporació provincial, en col·laboració amb la Fundació Vicent Ferrer i altres 22 cooperatives valencianes, per a la construcció de 24 habitatges destinats a les famílies més desfavorides. “Per a aquestes famílies, poder disposar d'un habitatge digne afavoreix el desenvolupament i la integració social d'una de les zones més pobres de l'Índia”, ha destacat Altur.

 

Unes altres de les accions s'ocupen de la inserció de persones amb discapacitat o l'atenció a xiquets malalts, com Somriures contra la ‘quimio’, que ha comptat amb la col·laboració de la cooperativa alacantina Juguettos i artistes de la talla de David Bisbal, Paula Echevarría o Shakira. Així mateix, l'obra destaca qüestions com la promoció de la cultura, l'esport o el folklore de regions com Requena i la seua reconeguda festa de la verema.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet