Versió per a imprimir

La Diputació de València convoca la seua major oferta pública d´ocupació en els últims 20 anys amb 57 places

  • La OPE, que esgota la totalitat de les places permeses per la llei de Pressupostos Generals de l'Estat, s'ha pactat amb el suport unànime dels sindicats
  • Pepe Ruiz: “Estem molt implicats en la consolidació dels llocs de treball en l'administració i en la conversió dels contractes temporals en funcionaris interins”
Imagen
02/01/2018

El govern de la Diputació de València i els sindicats han pactat una oferta d'ocupació històrica que esgota la totalitat del contingent permès per la llei de Pressupostos Generals de l'Estat, amb 57 places de diverses especialitats i el ferm objectiu de reduir la temporalitat dels contractes.

 

L'àrea de Personal, liderada pel diputat Pepe Ruiz, ha recordat que aquesta nova Oferta Pública d'Ocupació (OPE), la major de la institució provincial en els últims 20 anys, se suma a les 34 places convocades en 2016, la qual cosa eleva a 91 els llocs convocats per l'actual govern de la corporació provincial. “Aquests últims anys, els processos de contractació estaven paralitzats i desenes de places s'havien quedat sense cobrir”, ha assenyalat el diputat, a més de confirmar que en 2018 també llançaran “el 100% de les places permeses per la llei de Pressupostos”.

 

En paraules de Ruiz, “estem implicats en la consolidació dels llocs de treball en l'administració, així com a convertir els contractes temporals en funcionaris interins”. Així mateix, els representants de la institució han posat en valor la “gran capacitat de diàleg” dels sindicats implicats (UGT, CSIF i CC OO) en el transcurs de la negociació, la qual es va aprovar per unanimitat.

 

57 nous empleats públics

 

En la classe de tècnics superiors, s'han aprovat una plaça de metge, una altra d'economista, 8 places per a professors de Secundària, 2 psicòlegs i 7 analistes. Així mateix, els llocs de tècnic mitjà inclouen professors de Primària (11 places), professors tècnics (10 places), infermers (3 places), un treballador social i un traductor.

 

També està prevista l'oferta per a serveis socials, amb una plaça de tècnic mitjà i 3 de monitor ocupacional. A més, s'han convocat 2 places d'auxiliar d'arxiu i biblioteca i una d'oficial d'arts gràfiques. Finalment, en la branca de serveis culturals es contractaran 3 restauradores, un tècnic d'arts plàstiques i un tècnic de serveis culturals.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet