Versió per a imprimir

La Diputació de València i CEV València col•laboraran per a impulsar el desenvolupament econòmic i empresarial a la província

  • Toni Gaspar i Eva Blasco signen un conveni de col•laboració per a realitzar activitats en comú
Imagen
27/05/2020

La Diputació de València i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) col·laboraran per a impulsar el desenvolupament econòmic i consolidar el teixit empresarial de la província de València amb l'objectiu de generar riquesa i benestar sostenible per als ciutadans.

 

Així ho han acordat hui el president de la Diputació provincial, Toni Gaspar, i la presidenta de CEV València, Eva Blasco, amb la signatura d'un conveni de col·laboració, amb una duració de dos anys, que es traduirà en la realització comuna d'activitats en diferents sectors productius.

 

Per al president Toni Gaspar “és fonamental la col·laboració institucional en estes moments de crisis i reactivació econòmica, tractant d'ajudar a tots els sectors econòmics i fent-ho de la mà dels quals realment coneixen el sector, les seues necessitats i prioritats, amb la finalitat de treballar de manera conjunta, efectiva i ràpida en la recuperació laboral i econòmica en els municipis de la província”.

 

“Tots els esforços que puguem fer per a revertir la situació actual per la qual travessa la nostra economia a conseqüència del Covid19 són pocs. Al costat de la Diputació treballarem perquè no es perda teixit empresarial, amb els efectes negatius que això suposaria sobre l'ocupació, i per a millorar el benestar de la societat, amb la qual ens sentim altament compromesos”, ha assenyalat Eva Blasco, presidenta de CEV València.

 

Fruit d'este conveni es posaran en marxa diferents accions encaminades a impulsar el desenvolupament econòmic de les comarques de la província de València, afavorir l'ocupabilitat i la gestió del talent i fomentar la igualtat d'oportunitats.

 

La Diputació de València i CEV València constituiran una Comissió Mixta en règim paritari, que s'encarregarà de la programació, seguiment i valoració de les activitats que s'emmarquen en el conveni subscrit hui.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet