Versió per a imprimir

La Diputació de València inicia una nova edició dels cursos formatius dirigits a tècnics i càrrecs electes

  • En 2019, més de 6.000 persones han realitzat algun curs de formació de la Diputació
Imagen
21/10/2019

La Diputació de València ha iniciat este dilluns en ADEIT una nova edició dels seus cursos formatius orientats a personal tècnic d'entitats locals i càrrecs electes, amb l'objectiu de millorar les capacitats de gestió i, en conseqüència, el funcionament de les administracions locals.

 

El president de la Diputació, Toni Gaspar, ha participat en la sessió matinal, en la qual el catedràtic Manuel Villoria ha obert la tercera edició de l'itinerari DIVAL Directia dirigit a tècnics i responsables d'ens locals, amb la conferència titulada ‘Els valors com a guia de l'acció administrativa’. Gaspar també ha estat present, al costat de la responsable de l'àrea d'Administració General i diputada de Formació, Pilar Molina, en l'obertura de la primera sessió del programa de formació de càrrecs electes 2019, sota el títol ‘Organització i transparència’.

 

L'itinerari DIVAL Directia està dirigit a personal que ocupa llocs de responsabilitat de nivell directiu, des d'habilitats nacionals fins a responsables d'àrea o serveis que exerceixen el seu treball en entitats locals de la província i la pròpia Diputació. D'altra banda, el programa de càrrecs electes, coordinat per l'oficial major de la Diputació, Juan Jiménez, està destinat a regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses, molts i moltes d'elles presents en esta sessió inaugural en ADEIT.

 

En 2019, més de 6.000 persones han realitzat algun curs de formació de la Diputació, procedents de 292 institucions locals, especialment ajuntaments i mancomunitats.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet