Versió per a imprimir

La Diputació de València inverteix 79.580,25‬ euros en minimització de riscos geològics

  • Les obres, als municipis d’Oliva i Chelva, s’han realitzat pel procediment d’emergència dins del programa de Riscos Geològics de l’Àrea de Medi Ambient
Imagen
07/01/2020

L'àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha executat, durant l'últim trimestre de 2019, les obres de minimització de riscos geològics als municipis d'Oliva i Chelva, pel procediment d'emergència dins del programa de Riscos Geològics de l'àrea de Medi Ambient.

 

A Oliva es va reconstruir el mur de l’escola infantil “El Caragol”. Aquest mur presentava una pèrdua d’alineació, en una franja de 15 metres lineals, que posava en risc la seua estabilitat. La intervenció va consistir en la demolició del mur existent, la construcció d’un de nou amb formigó armat i maçoneria, i la revegetació del talús que suporta el mur.

 

Així mateix, es va estabilitzar el talús del carrer Sant Pancraci que, a causa de les pluges, s’estava erosionant. El problema s’ha solucionat mitjançant el seu bulonat, la col·locació de malla electrosoldada i la projecció de formigó. Les obres han tingut un cost total de 37.922,94 euros, de forma que la corporació provincial ha aportat el 90%, 34.130,64 euros, i l’Ajuntament d’Oliva el 10% restant, 3.792,30 euros.

 

L’altra obra d’actuació d’emergència va tindre lloc al carrer del Calvari de Xelva. A causa d’un procés d’inestabilitat de la seua base, pels escolaments i infiltracions d’aigua de pluja, s’estava produint un desplaçament cap al barranc paral·lel, que es manifestava amb esquerdes en la calçada i la separació del rastell respecte a la vorera. Les actuacions han tingut un cost total de 47.841,69 euros, assumint la Diputació de València el 95% de les despeses, 45.449,61 euros, i el consistori el 5% restant, és a dir, 2.392,08 euros.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet