Versió per a imprimir

La Diputació de València obri la nova convocatòria de la ‘Dipu te Eurobeca’

  • En la primera part del programa de 2018, un total de 17 joves postgraduats podran optar a cinc mesos de formació en empreses i institucions de tota Europa
  • Les sol·licituds es podran enviar fins al 6 de juny a través de la web de la corporació. Entre les destinacions destaca l'Imperial College de Londres, universitats, empreses i l'ambaixada espanyola a Brussel·les
Imagen
19/05/2018

‘La Dipu te Eurobeca’ és una de les tres línies de formació oferides per la Diputació de València a través de l'àrea de Gestió i Retenció del Talent. La primera convocatòria de 2018, oberta des del 17 de maig fins al 6 de juny, ofereix 17 beques repartides en 13 destinacions en els quals joves podran realitzar pràctiques formatives en diferents empreses i institucions de països de tota Europa.

 

La beca va dirigida a postgraduats de menys de 35 anys residents en la província de València. La durada del programa és de cinc mesos no prorrogables, tenen una dotació d'1.500 euros bruts al mes, a més d'una borsa de viatge de fins a 500 euros.

 

Els perfils que se sol·liciten són diversos, des de Comunicació, Publicitat i Màrqueting fins a Ciències Polítiques, passant per Adminsitración, Dret, Biomèdica, Biotecnologia o Ciències Ambientals.

 

La majoria de les places es troben a Brussel·les, capital europea i seu d'institucions com l'ambaixada espanyola, on s'ofereix una plaça de gestió i una altra de comunicació, o el Real Institut Elcano. Un altre de les destinacions més destacades són l'empresa Climate-KIC, on s'ofereixen dues places en la seua seu de Utrech o la companyia Facts&Files a Berlín, entre unes altres. Institucions acadèmiques com l'Imperial College London, la Universitat de Torino, La Universitat de Palerm o el Harwell Institute també s'han afegit al programa.

 

Bases de la convocatòria, totes les destinacions i més informació en:

https://bit.ly/2rrzkq2

 

Accés al tràmit:

https://bit.ly/2l8sbvw

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet