Versió per a imprimir

La Diputació de València participa en la primera trobada teatral universitaria d'Europa

  • La Universitat de València encapçala el projecte cultural ‘Erasmus+ Scene Network’, xarxa pionera de teatre que reuneix a totes les calmes ‘Escena Erasmus’
Imagen
27/05/2018

La Diputació de València, a través de l'àrea de Projectes Europeus, ha participat en el ‘Erasmus Scene European Festival’, la trobada teatral que la Universitrat de València ha organitzat reunint per primera vegada a totes les seus europees Escena Erasmus.

 

El festival, celebrat aquests dies a València, s'emmarca dins del projecte europeu Erasmus+ Scene Network que encapçala la pròpia UV, al costat de les Universitats de Padova (Itàlia), Marburg (Alemanya) i la companyia de teatre valenciana Crit.

 

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha defensat la cultura com a eina europea d'integració i desenvolupament, en la seua intervenció en el debat sobre què és la cultura i quin paper han de jugar les institucions en la seua difusió. Durant la ponència, Nofuentes ha ressaltat el paper de la ciutadania, com a principal responsable de la creació “de xarxes que permeten la internacionalització de la cultura”.

 

En aquest sentit, ha explicat que “des de la Diputaciò de València el nostre objectiu és recolzar i promocionar aquestes xarxes europees que estan formades principalment per associacions i compten amb poca presència de les institucions”.

 

En la trobada teatral han tingut lloc diferents representacions teatrals, tallers i col·loquis que han permès conèixer més d'a prop l'Erasmus+Scene Network, en la qual estudiants de més de 25 països europeus i persones refugiades treballen braç a braç perquè la cultura siga sempre una eina d'unió.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet