Versió per a imprimir

La Diputació de València porta el seu missatge per a finançar la innovació a la setmana europea de les startups

  • Nofuentes: “Hem creat un espai per a reunir al món empresarial, universitats i institucions públiques”
  • La jornada forma part de les activitats organitzades amb motiu de la Startup Europe Week
Imagen
11/03/2018

El diputat provincial de Projectes Europeus de la Diputació de València, Bartolomé Nofuentes, s'ha reunit amb al voltant d'un centenar de municipis de la província de València per a presentar la Startup Europe Week, una trobada per a exposar les oportunitats que Europa ofereix i de les quals pimes i emprenedors poden beneficiar-se.

 

D'aquesta manera, Nofuentes ha aprofitat la seua intervenció per a parlar de les polítiques financeres destinades a la innovació i a les startups davant un auditori immillorable, en el qual es trobaven tècnics i membres de les corporacions municipals.

 

Aquest acte, celebrat en La Beneficència, forma part de les nombroses activitats organitzades per la institució valenciana amb motiu de la Setmana Europea de les Startups i que van començar amb la celebració d'una taula de treball amb els diferents agents implicats en el món del emprendimiento.

 

En aquest sentit, Nofuentes ha explicat que enguany s'ha volgut donar “un pas més enllà en l'organització de la Startup Europe Week” i per açò s'ha creat “un espai en el qual hem reunit tant al món empresarial, com a les universitats i a les institucions públiques”.

 

L'objectiu que persegueix l'àrea de Projectes Europeus que encapçala el diputat és conformar un ecosistema en el qual es configuren polítiques tenint en compte les necessitats reals del sector, així com incorporant les múltiples propostes de cada actor implicat. “Solament podem construir un futur en el qual emprenedors, emprenedores i startups tinguen el suport i les condicions necessaris si treballem de manera conjunta i transversal”, ha conclòs Nofuentes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet