Versió per a imprimir

La Diputació de València premia el Govern Obert

  • Hui s'han entregat els II Premis GO! Govern Obert de la Diputació de València en les modalitats d'investigació, i d’accions de difusió, estudis i promoció del govern obert per a organitzacions per part de la societat civil
Imagen
19/12/2019

La Diputació de València, a través de la Delegació Govern Obert i Participació dependent de la diputada Mentxu Balaguer, ha celebrat el lliurament de la II Edició dels Premis GO! Govern Obert.  En la modalitat Premis GO! Investigació – Participació, ha merescut el primer premi el treball presentat per Adrián Vicente, amb un accèssit per a Jorge Castellanos. En la modalitat Premis GO! a la societat civil per a accions de difusió, estudis o promoció del govern obert per a organitzacions, associacions i col·lectius socials, ha resultat guanyador el projecte presentat per la Fundació Horta Sud.

 

Els premis han sigut entregats per la Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez, i, com a membres del jurat, el President de la Diputació, Antoni Gaspar, el Director General de Transparència, Andres Gomis, la Diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, el president del Consell de Transparència de la Comunitat Valenciana, Ricardo García Macho,  i el professor de Dret Constitucional de la Universitat de València, Ricard Martínez.

 

En paraules de la Diputada de Govern Obert i Transparència, Mentxu Balaguer: “El compromís fonamental d'aquesta delegació és el de continuar  treballant en el marc d'un projecte d'innovació social i democràtica. Per a aconseguir-ho, decidim convocar per segon any consecutiu els Premis GO! amb la finalitat de continuar reconeixent i posant en valor la labor de persones físiques i jurídiques en els camps de la investigació, la divulgació, el desenvolupament d'aplicacions i la promoció de la cultura de Govern Obert.”

 

La II Edició dels Premis GO! ha volgut reconéixer la labor en el camp del Govern Obert tant de persones físiques com d'organitzacions cíviques.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet