Versió per a imprimir

La Diputació de València promociona a Europa la Tomatina de Buñol

  • Buñol, amb la coŀlaboració del Patronat Provincial de Turisme, portarà a Brusseŀles una exposició d'esta festa tan arrelada internacionalment
Regidora de Cultura de Buñol, Hernández, i diputat de Turisme, Sanjuán
04/10/2012

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, s'ha reunit este matí amb la regidora de Cultura de Buñol, Alicia Hernández, amb l'objectiu de coŀlaborar en la promoció internacional de la festa de la Tomatina.

L'ajuntament de Buñol, amb la coŀlaboració del Patronat Provincial de Turisme, oferirà a principis de desembre una exposició sobre la Tomatina i els principals recursos turístics d'esta localitat de la Foia de Bunyol al Parlament Europeu a Brusseŀles.

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha assenyalat que «des del Patronat Provincial de Turisme coŀlaborarem en esta iniciativa turística per a reforçar la promoció internacional d'esta festa coneguda mundialment i donar a conéixer de primera mà aspectes diferents de la festa que se celebra a Buñol cada any».

D'una altra banda, la regidora de Turisme, Alicia Hernández, ha destacat que «gràcies a este projecte podrem donar a conéixer a Brusseŀles durant la primera setmana de desembre una exposició centrada en el turisme però sempre recolzant-nos en la nostra festa més famosa, la Tomatina».

 

Exposició turística de Buñol

L'exposició sobre Buñol es dividirà en diversos apartats per a donar a conéixer la Tomatina des de distints punts de vista i els atractius turístics de Bunyol. A més, en esta mostra estan participant artistes, fotògrafs i músics locals.

Diputat de Turisme, Sanjuán
Diputat de Turisme, Sanjuán
Regidora de Cultura de Buñol, Hernández
Regidora de Cultura de Buñol, Hernández
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet