Versió per a imprimir

La Diputació de València dóna suport a lacarrera BTT organitzada per la Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna

  • La prova, que enguany ha millorat el circuit, se celebrarà el diumenge 30 d'octubre pel matí i pretén combinar esport amb turisme
Carrera Tavernes de la Valldigna
11/10/2016

La Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna ha iniciat l'organització de la tercera edició de la carerra BTT, que enguany se celebrarà el 30 d'octubre i comptarà amb la col·laboració de la Diputació de València a través de la seua marca turística.

La Comisió Fallera pretén que aquesta edició consolide un esdeveniment que en els seus dos primers anys ha aconseguit reunir més de 100 amants de les bicicletes tot terreny.

La principal novetat per a enguany serà el circuit. A més de competir en una prova amb trams molt exigents, el paisatge que travessen els ciclistes és especialment atractiu en recórrer alguns els paratges naturals més rics de la zona, de manera que es combina esport amb turisme.

La Falla Cambro facilitarà als participants la possibilitat de dutxar-se en finalitzar la prova i oferirà un servei de massatge gratuït per als ciclistes que ho desitgen.

La carrera arrancarà a les 9 del matí des de la porta del casal de la falla, en el carrer Gabriel Hernández de Tavernes i a escassos metres del polígon industrial, on hi ha una gran zona d'aparcament.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet