Versió per a imprimir

La Diputació de València rep el premi nacional a la qualitat dels materials didàctics en la seua formació en línia

  • La corporació provincial rep el seu tercer reconeixement pel treball que desenvolupa en l'àmbit d'internet
  • Remedios Avia, diputada de Formació: «Representa el reconeixement a una aposta estratègica dels últims anys per esta modalitat formativa»
La diputada Remedios Avia junt amb l’equip de l'Àrea de Formació
09/01/2013

L'Institut Nacional d'Administració Pública ha concedit al Servici de Formació de la Diputació de València el premi a la qualitat pel material del Curs Bàsic de Formació Administratius en línia, una categoria dels premis anuals que convoca l'Institut entre els promotors de Formació Contínua.

 

La Diputada de Personal, Remedios Avia, ha destacat que este premi és el tercer que rep la Diputació de València pel treball que desenvolupa en l'àmbit de la formació en línia, i «representa el reconeixement a una aposta estratègica que s'ha realitzat en els últims anys per esta modalitat formativa».

 

«Cada vegada compta —assegura— amb major demanda entre els empleats locals, que a més de fer cada vegada més accessible la formació per a tots els col·lectius professionals, suposa un alt nivell de compromís amb la formació per part dels alumnes, que són més autònoms i responsables del seu propi aprenentatge», va finalitzar Avia.

 

Treball de l'equip de Formació

 

La Diputada ha felicitat tot l'equip de Formació per l'excel·lent treball i està convençuda que el pròxim curs 2013 serà una nova oportunitat per a millorar la qualitat de la formació que s'està oferint als ajuntaments de la província.

 

El curs premiat s'inclou en el Pla Agrupat de Formació Contínua i està destinat al personal de l'Administració local que exercix funcions administratives. Este Pla ha comptat en el passat exercici 2012 amb l'agrupació de 282 entitats locals de la província que han participat en diferents activitats formatives.

 

Els autors del contingut són empleats públics, experts en les matèries que es tracten i, a més de la seua àmplia experiència professional, col·laboren com a professors habitualment amb el Servici de Formació.

 

El disseny i l'estructura del curs han sigut realitzats pel personal tècnic del Servici de Formació, que s'ha encarregat també de la direcció pedagògica i la coordinació del projecte.

 

Resolució de l'INAP

 

La distinció s'ha concedit per resolució de l'Institut Nacional d'Administració Pública de 21 de desembre del 2012 i s'hi establix que la Diputació de València ha resultat premiada amb: Premi al millor material didàctic en la Formació per a l'Ocupació de les Administracions Públiques: pel material didàctic corresponent a l'acció formativa Curs bàsic de formació d'administratius (en línia).

Remedios Avia, diputada de Formació i Personal
Remedios Avia, diputada de Formació i Personal
La diputada de Formació i Personal, Remedios Avia, parla del premi nacional aconseguit.
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet