Versió per a imprimir

La Diputació desenvolupa una nova aplicació per a acostar l'activitat institucional a la ciutadania

  • Roberto Jaramillo: “Aquesta eina incidirà en el desenvolupament d'unes institucions i administracions públiques íntegres, transparents, eficaces i eficients”
  • Tots els municipis de la província de València podran utilitzar aquesta nova aplicació
Imagen
07/12/2017

La Diputació de València, a través de la Delegació de Transparència encapçalada per Roberto Jaramillo, acaba d'engegar una nova eina amb la qual gestionar i publicar tota la informació relativa als 31 diputats i diputades de la institució provincial: https://altoscargos.go.dival.es.

 

Amb ella, els diputats i diputades podran gestionar i mostrar la seua agenda d'actes, informació biogràfica, declaració d'activitats, béns, interessos i rendes, així com la possibilitat de crear un blog personal, a més de mostrar la informació que ja publicaven relativa als obsequis rebuts i viatges realitzats.

 

Amb la creació d'aquesta eina d'alts càrrecs s'avança un pas més en el foment de la transparència en la institució i es facilita el compliment del Codi de Bon Govern de la Generalitat al que tots els diputats i diputades es van adherir el passat any.

 

“La transparència ha de regir l'actuació dels poders públics”, ha destacat Jaramillo, qui ha defensat que aquesta eina permet el desenvolupament “d’unes institucions i administracions públiques íntegres, transparents, eficaces i eficients”.

 

Aquesta aplicació que ara comença a utilitzar-se en la Diputació de València estarà també a la disposició dels 266 municipis de la província perquè puguen fer ús de la mateixa sense cost algun. I és que, com recalca Jaramillo: “El nostre compromís és que tot allò que engeguem en matèria de transparència en la Diputació es creu i dissenye pensant que també puga ser usat i reutilitzat pels ajuntaments de la província de València”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet