Versió per a imprimir

La Diputació destina 350.000 euros a noves obres a Bonrepòs i Mirambell, a Miramar i a Polinyà de Xúquer

  • El president, Alfonso Rus, subscriurà demà tres convenis de col·laboració amb els alcaldes dels municipis per a posar en marxa les actuacions
16/10/2012

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, subscriurà demà dimecres tres convenis singulars de col·laboració amb els alcaldes de Bonrepòs i Mirambell, de Miramar i de Polinyà de Xúquer, per a escometre noves actuacions a les tres localitats, que la corporació provincial finançarà amb un total de 350.000 euros.

Els acords entre els ajuntaments i la institució provincial permetran dur a terme l’adequació de l’edifici multifuncional al municipi de Bonrepòs i Mirambell, amb un finançament del projecte per part de la Diputació de 200.000 euros.

A més, a la localitat de Mirambell es renovarà un tram de canalització d’aigua potable, actuació que serà subvencionada amb 100.000 euros.

El conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Polinyà de Xúquer preveu racionalitzar els espais de l’escola infantil municipal amb l’aportació provincial de 50.000 euros.

NOTA ALS MITJANS:

Dia: 17 d’octubre
Hora: 17:30 h. Lloc: Presidència de la Diputació de València (Plaça de Manises, 4) 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet