Versió per a imprimir

La Diputació donarà visibilitat a dones referents en el món rural

  • La diputada d'Igualtat, Isabel García, es reuneix amb l'associació de dones rurals FADEMUR per a col·laborar en diferents projectes
Imagen
23/10/2019

La diputada d'Igualtat de la Diputació de València, Isabel García, ha mantingut una trobada amb la presidenta de FADEMUR (Federació d'Associacions de Dones Rurals), Regina Campos, en la qual s'han abordat diversos assumptes relacionats amb el paper que juga la dona en el medi rural.

 

Un dels punts de col·laboració s'ha centrat en la cerca de referents rurals femenins, amb l'objectiu de traure a la llum a dones que, gràcies al seu caràcter emprenedor, puguen servir d'exemple, especialment a les més joves. “Apostem clarament pel projecte de visibilitzar a estes persones, perquè la dona és fonamental a l'hora d'evitar el despoblament”, sosté la diputada d'Igualtat.

 

La formació de les dones rurals en el model cooperatiu ha sigut un altre dels temes en els quals s'ha posat l'accent durant la reunió. “És necessari donar a conéixer el model d'economia cooperativa, ja que suposa una oportunitat perquè moltes dones isquen de la situació de desocupació”, ha comentat Regina Campos. Un altre dels assumptes tractats en la trobada ha sigut el desenvolupament formatiu en noves tecnologies.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet