Versió per a imprimir

La Diputació es reuneix amb els socis europeus d'un projecte de formació en empreses de 7 països

  • La iniciativa, en la qual participa l'àrea de Projectes Europeus de la corporació, cerca professionalitzar la figura del personal que desenvolupa els cursos per als treballadors en una companyia
  • El diputat Bartolomé Nofuentes assegura que la institució “seguirà recolzant als emprenedors, sobretot en iniciatives que estrenyen llaços amb Europa i cerquen recuperar el teixit empresarial”
Imagen
03/03/2018

La Diputació de València ha acollit en la seua seu central la reunió de treball dels socis europeus del projecte ‘Level-up! Workplace Tutor goes Europe’. La iniciativa consisteix en la creació i desenvolupament d'un curs per al personal EFP, els responsables de la formació dels treballadors dins d'una empresa. Una figura menys estesa a Espanya que en la resta de països veïns. Per al diputat provincial de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, “és important dotar als nostres emprenedors d'eines per a millorar i, també, per a tendir ponts amb Europa”.

 

Un dels objectius d'aquests cursos és avançar en la qualificació dels anomenats ‘formador de formadors’. Una altra fi és crear un diàleg a nivell europeu, on les diferents parts interessades debaten sobre l'actual política europea entorn al personal EFP. Per a açò es va a dur a terme, a més del curs de formació ‘European Workplace Tutor’, un fòrum per a analitzar les polítiques relacionades amb el tema, així com altres aspectes relacionats amb el món laboral, com la desocupació juvenil.

 

El diputat Bartolomé Nofuentes ha valorat positivament la iniciativa. i ha assegurat que la Diputació “va a seguir recolzant totes les iniciatives que cerquen recuperar el teixit empresarial i fomenten la formació i el debat, també a Europa”.

 

El projecte està format per vuit socis de set països: IG Metall i BFW (Alemanya), Fundació Pascual Tomás i el IFES (Espanya), Salpaus (Finlàndia), Noreside Resource Centre LTD (Irlanda), ISQ (Portugal), Die Berater (Àustria) i Corvinus University Budapest (Hongria).

 

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet