Versió per a imprimir

La Diputació estudia el projecte de la Via Verda entre Tavernes de la Valldigna i Carcaixent

  • La diputada de Mobilitat Sostenible es reuneix amb el regidor d’Urbanisme de Tavernes de la Valldigna, Josep Llàcer, per analitzar possibles col·laboracions en la construcció d’un tram de la Via Verda del trenet entre Carcaixent i Dénia
Imagen
04/02/2020

La localitat de Tavernes de la Valldigna vol aprofundir en el projecte de la Via Verda del trenet entre Carcaixent i Dénia, i per això el seu regidor d’Urbanisme, Patrimoni i Foment Local, Josep Llàcer, s’ha reunit amb la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, per presentar el projecte del tram al seu pas pel terme municipal, un espai executat parcialment.

 

La Via Verda entre Carcaixent i Dénia es va encetar la legislatura passada amb la col·laboració de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. Una Via Verda projectada per l’antic traçat del trenet Carcaixent-Gandia-Dénia, que va unir estes localitats fins l’any 1974. L’itinerari, d’una longitud total de 66 quilòmetres, implica als nuclis poblacionals d’Alzira, la Barraca d’Aigües Vives, Benifairó de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, continuarà per la comarca de la Safor, i servirà de nexe d’unió entre Oliva i el nord de la demarcació d’Alacant.

 

La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, ha explicat que la via “és un element de vertebració que facilitarà la connexió entre els pobles amb respecte pel medi natural que encaixa en el model de mobilitat saludable que impulsem des de la Diputació”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet