Versió per a imprimir

La Diputació explica la Guerra Civil als més joves i recupera la història de les dones republicanes

  • La quarta edició del programa ‘La memòria a la biblioteca’, de la corporació provincial, distribueix a les biblioteques de 110 municipis valencians llibres, còmics i material multimèdia de forma gratuïta
Imagen
04/09/2019

La Diputació de València torna a posar en marxa, per quart any consecutiu, el programa ‘La Memòria a la biblioteca’, dedicat a promoure un coneixement més profund entre la societat valenciana sobre el que va esdevindre durant la Guerra Civil i la postguerra.

 

En aquesta ocasió, s'ha pretés posar el focus a explicar al públic més jove el conflicte bèl·lic, així com els primers anys de repressió, centrant-se de manera especial en el paper que van jugar les dones republicanes.

 

Aquesta nova edició ha arribat a les biblioteques de 110 municipis valencians, la qual cosa suposa un increment del 10% respecte a l'any anterior. A l'hora de seleccionar els diferents títols de la campanya, s'ha tingut en compte no solament la qualitat dels continguts, sinó també altres aspectes com la inclusió de formats multimèdia o de còmic per a joves i adults. Entre les obres destaquen novel·les gràfiques, DVD’s i monografies de diferents historiadors i investigadors.

 

El programa torna a estar totalment finançat per la Diputació de València. En paraules del responsable de Memòria Històrica, Ramiro Rivera, “l'objectiu d'aquesta campanya és fer arribar informació de qualitat, gratuïta i adequada als diferents públics de la nostra província sobre un període de vital importància en la història del nostre país”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet