Versió per a imprimir

La Diputació finançarà amb 154.500 euros el trasllat de la xarxa d'aigua potable de la CV-415 a Picassent

  • Les obres que està fent la Diputació en la carretera entre Picassent i Montserrat han tret a la llum una canonada d'aigua potable que podria afectar la carretera
  • El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, confia que les actuacions en la CV-415 estiguen acabades el mes d'octubre
Visita obras carretra Picassent a Monserrat foto_Abulaila (2)_0.jpg
26/08/2016

Les obres d'ampliació i millora que la Diputació de València està duent a terme en la CV-415, entre Picassent i Montserrat, han tret a la llum una canonada d'aigua potable que discorre pel voral de la carretera al pas per Picassent i  podria afectar la carretera. Per aquest motiu, cal trobar una alternativa que permeta traslladar la instaŀlació d'aigua potable.


El projecte, anomenat «Alternativa de la instaŀlació de la xarxa d'aigua potable de la CV-415 en el terme municipal de Picassent», té un cost de 154.469 euros, que finançarà la Diputació de València. L'obra inclourà la renovació de la xarxa de distribució d'aigua potable en la zona de les Penyetes i la instaŀlació de les canonades i escomeses necessàries per a la connexió.

 

El cost elevat, «unit a la necessitat de desenvolupar l'obra com més prompte possible amb el fi de millorar la situació i la funcionalitat de la zona d'actuació, ens va fer soŀlicitar a la Diputació que es fera càrrec del finançament de les obres» —ha explicat l'alcaldessa de Picassent i diputada provincial Conxa García.

 

La Diputació, en la Junta de Govern celebrada el 18 de juliol, va acordar subscriure un conveni amb l’Ajuntament d’acord amb el qual aquest contractarà i executarà les obres i la Diputació les finançarà.

  

Amb la construcció de la nova xarxa d'aigua potable se solucionaran les possibles incidències que podria provocar la proximitat de les canonades al ferm d'una carretera en la qual la Diputació està inverting més de 8,5 milions d’euros per a ampliar-la i millorar-la.

 

Actualment s'està desenvolupant la darrera fase d'aquesta obra, que acabarà amb la perillositat d'una carretera estreta, sense vorals, amb mala visibilitat, i amb alguns canvis de rasant i costeres.

 

Quan acabaran les obres, previsiblement el pròxim mes d'octubre —segons ha explicat el diputat de Carreteres, Pablo Seguí—, la CV-415 entre Picassent i Montserrat tindrà una plataforma i un ferm nous, amb 3,5 m d'amplària per carril, 1,5 m de voral a cada banda i una gran rotonda de 90 m de diàmetre a Venta Cabrera, en la intersecció de les carreteres CV-405 i CV-415, un dels punts de trànsit més conflictiu de la província, amb una alta perillositat i sinistralitat.

 

Per a Pablo Seguí, l'actuació sobre aquesta carretera, per la qual transiten més de 5.000 vehicles al dia, o 15.000 si es té en compte l'encreuament de Venta Cabrera, «és una obra necessària que compleix amb els criteris de la nova Diputació de millorar la qualitat de vida i la seguretat dels ciutadans». També hi coincideixen els alcaldes de Picassent i Montserrat, Conxa García i Josep Maria Mas, els ajuntaments dels quals feia anys que reivindicaven aquesta actuació.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet