Versió per a imprimir

La Diputació finançarà amb el PIFS 2015 millores en el castell i el Temple Diana de Sagunt

  • El diputat de Cooperació Municipal ha visitat avui el Camp de Morvedre per a conéixer in situ els projectes municipals integrats en el Pla d'Inversions Sostenibles (PIFS) 2015 de la corporació
Altur en la visita a Sagunt
06/11/2015

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha destacat avui que la seua visita a Sagunt és «per a transmetre des de la nova corporació que la institució està al servei dels alcaldes i les alcaldesses», després de la seua visita a la comarca del Camp de Morvedre per a conéixer diverses actuacions locals projectades amb el Pla d'Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) 2015 de la Diputació de València.


El responsable provincial i l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, han mantingut una trobada amb els mitjans de comunicació en concloure el seu recorregut per la necròpoli jueva medieval del castell i el Temple Diana del municipi.


El primer edil de Sagunt ha agraït a la Diputació de València «la seua receptivitat sobretot en el tema del patrimoni».


Al seu torn, Altur ha destacat que «els diputats som una eina i un mitjà per a fer política local i sempre donar llibertat a aquells que veritablement coneixen les necessitats de cada municipi com són els alcaldes i alcaldesses».


La Diputació subvencionarà els projectes de l'ajuntament de posada en valor de la necròpoli jueva del castell i la millora de l'entorn del mur del Temple Diana amb un total de 167.942 euros, a través del PIFS 2015.


Altur ha visitat també, prèviament, el municipi de Petrés, on s'ha traslladat fins al castell de la localitat al costat de l'alcalde, Pere Salvador, per a comprovar l'estat de deterioració en el qual es troba la fortalesa i per a la rehabilitació de la qual l'ajuntament ha sol·licitat ajuda a la Diputació.


Salvador ha agraït la visita del diputat de l'àrea de Cooperació i el seu compromís per les necessitats que té la seua localitat.

Declaracions Altur a Sagunt
Declaracions Altur a Sagunt
Declaracions alcalde Sagunt
Declaracions alcalde Sagunt
Declaracions Altur a Petres
Declaracions Altur a Petres
Declaracions alcalde Petres
Declaracions alcalde Petres
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet