Versió per a imprimir

La Diputació forma en Igualtat a 60 treballadores i treballadors dels ajuntaments de la província

  • El curs dirigit al personal de l'administració local, dins de l'itinerari formatiu de la corporació, ha rebut un total de 310 sol·licituds: 167 per a la versió en castellà i 143 en valencià
  • Després de l'estiu s'iniciaran dues noves edicions del curs per a agents de la policia local en matèria de violència de gènere amb l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE
Imagen
21/05/2019

La Diputació de València, a través de les àrees de Formació i Igualtat, posa en marxa la segona edició del curs ‘Formació bàsica en Igualtat’, un itinerari formatiu que té com a objectiu sensibilitzar als tècnics i al personal dels ajuntaments i l'administració local sobre el valor social de la Igualtat i promoure que els professionals incorporen la perspectiva de gènere en les seues activitats laborals.

 

El curs té una durada de 20 hores i modalitat online, i inclou cinc mòduls de continguts entre els quals destaquen els orígens de la Igualtat i la relació d'aquesta amb l'educació, el treball i la comunicació, així com un mòdul específic de violència de gènere.

 

Aquesta edició incorpora a personal d'ajuntaments i altres institucions dependents de la corporació provincial com l'Hospital General de València, característica que possibilita una àmplia varietat de perfils professionals, des de personal de serveis socials fins a matrones i zeladors.

 

Enguany es preveu realitzar quatre edicions d'aquest curs formatiu, dos en valencià i dos en castellà. El curs actual, que ja ha començat, compta amb 60 persones admeses, del total de 310 sol·licituds, 167 per a la versió en castellà i 143 en valencià.

 

Una altra de les formacions més esperades de l'àrea d'Igualtat de la corporació són els cursos de formació per a agents de la policia local en matèria de violència de gènere, organitzats en col·laboració amb l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). Després de l'estiu s'iniciaran dues noves edicions d'aquest curs que podran realitzar aquells municipis adscrits a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere creada per la Diputació.

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet