Versió per a imprimir

La Diputació forma en matèria de gènere als responsables de les administracions locals

  • La diputada Isabel García ha inaugurat el mòdul de formació en gènere dins del programa de ‘Lideratge, direcció i millora de la gestió de les administracions locals’ impartit per la corporació
  • El treball de l'àrea que dirigeix García ha permès que actualment un 70% dels municipis valencians disposen d'un pla d'igualtat i dels recursos per a dur-lo a terme
Imagen
08/05/2018

L'àrea de formació de la Diputació de València, a través de l'itinerari Dival Directia, ha engegat un nou mòdul del curs de ‘Lideratge, adreça i millora de la gestió de les administracions públiques’. En la inauguració d'aquest mòdul de ‘Gestió pública de les persones en les entitats locals’ ha participat la diputada d'Igualtat, Isabel García, acompanyada per la professora titular de Dret Administratiu de la Universitat de València, Beatriz Belando, el coordinador del mòdul, Javier Conca, i l'oficial major de la Diputació, Juan Jiménez.

 

García ha representat a la corporació provincial, una de les institucions més destacades a nivell nacional en matèria de polítiques d'Igualtat. “Quan comencem la legislatura, el 90% dels municipis no tenia pla d'igualtat i els que tenien ho guardaven en el calaix perquè no tenien ni mitjans ni formació per a dur-ho a terme”, ha afirmat la diputada. En l'actualitat entorn del 70% de municipis valencians compten amb un pla i els recursos per a dur-ho a terme. “Les institucions no han de quedar-se en l'anecdòtic, solament donant recursos als ajuntaments es poden fomentar aquestes polítiques d'igualtat”, ha recalcat García.

 

Després de la inauguració, la professora titular de Dret Administratiu de la Universitat de València, Beatriz Belando, ha impartit a l'alumnat la conferència ‘Persegueix l'Administració la Igualtat?’, en la qual ha recordat la importància d'incloure la perspectiva de gènere en els projectes públics. Belando ha posat l'accent en la visibilización i protecció de les víctimes de violència i també ha tractat temes com la bretxa salarial, el llenguatge no sexista i la importància de la dotació econòmica i l'engegada dels plans d'igualtat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet