Versió per a imprimir

La Diputació forma enguany a més de 7.300 funcionaris de la casa i de l’administració local

  • La institució provincial rep 18.336 sol·licituds, la qual cosa suposa un increment de 4.000 respecte a l'edició anterior
Imagen
18/10/2017

La Diputació de València ha format enguany a més de 7.300 funcionaris de la casa i de l'administració local, augmentant en 2.000 les persones a les quals ha arribat aquest recurs formatiu respecte a l'any anterior. En total, s'han rebut 18.336 sol·licituds, la qual cosa suposa un increment de 4.000 tenint en compte l'última edició.

 

Com a mostra d'aquest augment del ritme formatiu, en aquestes dues setmanes s'han engegat 25 cursos en matèries tan variades com a Internet, Excel, Access, gestió de tràmits online i llenguatge administratiu.

 

“Aquests plans evidencien la ferma aposta de l'equip de govern per la formació contínua dels empleats públics, tant els de la casa com els de els municipis, per a donar la millor resposta a la ciutadania”, ha assenyalat el diputat d'Administració General i Formació, Pepe Ruiz. Una formació que a més de funcionariat també s'ha dirigit a càrrecs electes.

 

A llarg de l'any es realitzaran un total de 245 accions, de les quals ja s'han dut a terme 181 en àmbits com les tecnologies de la informació, les xarxes socials, gestió 2.0, Administració Electrònica, i Transparència i Bon Govern. De moment, en els cursos realitzats han participat 5.675 persones amb 4.357 hores de formació.

 

De totes les activitats realitzades, les online representen el 40% de la programació. A més de les dirigides a funcionariat i personal d'Administració Local, s'han programat enguany tres accions formatives específiques per a regidors i alcaldes, a part de les jornades puntuals que es desenvolupen durant tot l'any.

 

Així mateix, un conveni signat amb l’IVASPE ha permès formar a policia local de la província en matèria de violència de gènere, del que s'han realitzat 11 convocatòries en diferents localitats de la província i a través del que s'ha format a 341 policies locals amb la participació de 131 entitats locals.

 

Els cursos estan homologats per l'Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP), el de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) i la Conselleria d'Educació, segons el col·lectiu. El professorat és en la seua majoria personal empleat públic, principalment de les entitats locals, però també de la Generalitat Valenciana d'altres administracions públiques i de les universitats valencianes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet