Versió per a imprimir

La Diputació i Cámara Valencia implantaran un segell de comerç de confiança a la província

  • L'objectiu del projecte és recuperar la confiança dels consumidors i reactivar l'activitat comercial mitjançant un certificat de qualitat que acredita la implantació d'un protocol d'higiene i seguretat
Imagen
06/07/2020

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, i el president de Cámara Valencia, Jose Vicente Morata, han posat en marxa una iniciativa conjunta per a implantar un segell de confiança en els comerços de la província de València. L'objectiu del projecte és recuperar la confiança dels consumidors i reactivar l'activitat comercial a través de l'emissió, per part de la Cambra, d'un segell de confiança basat en les recomanacions de la Guia i Protocol de Bones Pràctiques del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

 

El Certificat Segell Comerç de Confiança és una marca de qualitat, d'àmbit nacional, de la Cambra de Comerç d’Espanya, que compta amb la col·laboració de la Secretaria d'Estat de Comerç per a fomentar el consum en un moment d'especial dificultat per al sector comercial, provocat per la COVID-19. D'esta manera, s'ha generat un certificat de qualitat que permet la manifestació dels comerços d'haver implantat un protocol de mesures d'higiene i seguretat.

 

El Certificat Segell Comerç de Confiança acreditarà la presentació d'una declaració responsable de l'empresa, davant la cambra de comerç, en la qual l'empresa sol·licitant manifesta haver elaborat i presentat, amb els ajustos exigits pel seu sector d'activitat, un protocol i guia de bones pràctiques de conformitat amb les recomanacions de la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i del Ministeri de Sanitat.

 

Gràcies a la col·laboració de la Diputació de València la implantació del segell serà gratuïta per als comerços de la província de València.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet