Versió per a imprimir

La Diputació i Creu Roja recapten fons per als refugiats

  • Jorge Rodríguez: «Ajudar la Creu Roja és ajudar la societat i la gent més desfavorida»
  • Mercedes Berenguer: «Seguirem col•laborant amb aquesta ONG per la seua professionalitat i dedicació en molts sectors»
La Diputación y Cruz Roja recaudan fondos para los refugiados
02/10/2015

 

Creu Roja de la província de València ha celebrat aquest matí una col·lecta per recaptar fons per a la campanya d’acolliment de refugiats que arribaran als nostres pobles procedents de Síria i altres països en conflicte bèl·lic.

La nova Diputació ha col·laborat amb aquesta cita de caràcter extraordinari vista la greu crisi migratòria, com a avançament del Dia de la Bandereta, que se celebrarà a València els pròxims 11 i 12 de desembre.

El president Jorge Rodríguez ha dit que «ajudar la Creu Roja és ajudar la societat i la gent més desfavorida, cal treballar braç a braç amb la Creu Roja i amb les associacions amb qui compartim la filosofia que hi ha un món millor, que és possible i que cal transformar aquesta societat en una societat millor».

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha manifestat que des de la Diputació «seguirem col·laborant amb aquesta ONG que té tota la professionalitat i dedicació en molts sectors, però que ara tenen la prioritat dels refugiats, per als quals ja hem oferit un pavelló d’acolliment a Bétera i estarem pendents de totes les seues necessitats».

La seu de la institució provincial ha sigut un dels llocs que ha albergat una de les sis taules petitòries a València per a reclamar suport en la crida d’emergència dels refugiats a Europa. Així mateix, s’ha habilitat un número de compte a Bankia per a facilitar l’ingrés de donacions dels valencians.

L’objectiu de hui és reclamar la solidaritat dels valencians amb la crida d’emergència de Creu Roja Espanyola per a respondre a les necessitats humanitàries dels refugiats i sol·licitants d’asil que fugen dels conflictes que assolen els seus països d’origen.

«Darrere de les estadístiques de migració, hi ha vides humanes. Tenim l’obligació de situar les persones al centre de la nostra resposta», assenyala el president provincial de Creu Roja Espanyola a València, Rafael Gandia, en al·lusió a la greu crisi migratòria que té lloc a Europa.

 

 

 

 

Declaraciones Presidente
Declaraciones Presidente
Declaraciones Berenguer
Declaraciones Berenguer
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet