Versió per a imprimir

La Diputació i la Sindicatura treballaran activament en l'Auditoria Operativa de la Gestió Tributària

  • El diputat d'Hisenda, Toni Gaspar, es reuneix amb el Síndic Major de Comptes, Vicente Queralt
Toni Gaspar amb el Síndic de Comptes
19/01/2016

El diputat d'Hisenda, Toni Gaspar, s'ha reunit aquest matí amb el Síndic Major de Comptes, Rafael Vicente Queralt, en una primera trobada institucional a la que també han assistit els síndics Marcela Miró i Antonio Mira.

Vicente Queralt va explicar al també vicepresident segon, Toni Gaspar, la intenció de la Sindicatura de dur a terme una auditoria operativa dels serveis de gestió i recaptació tributària en les tres diputacions de la Comunitat Valenciana, cosa que, segons Gaspar, sintonitza totalment «amb el pla traçat dins de la Diputació de València amb la finalitat de reconèixer i estudiar els nostres recursos i optimitzar-los en benefici dels ciutadans, amb la qual cosa anem a treballar activament en la mateixa direcció». 

Queralt va manifestar, després de la trobada, que el servei de gestió i recaptació de tributs locals forma part del gran paper que tenen les diputacions d'assistència i assessorament als ajuntaments. «Em sembla una bona mostra de l'ajuda que poden donar als municipis i, en aqueix sentit, la nostra sintonia és total», ha dit. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet