Versió per a imprimir

La Diputació i la Unió de Llauradors porten a les aules un nou cicle de tallers sobre alimentació saludable

  • La diputada de Benestar i Salut Pública, Pilar Sarrión, es reunix amb els responsables de l'organització agrària per a repassar els programes formatius en els quals col·laboren els dos ens
Imagen
05/11/2019

La Diputació de València i la Unió de Llauradors i Ramaders han abordat este dimarts el reforç de la programació i el desenvolupament dels tallers sobre agricultura ecològica amb els quals pretenen fomentar el consum de productes de temporada, de proximitat i ecològics. En l'àmbit d'esta línia de treball, la diputada de Benestar Social i Salut Pública, Pilar Sarrión, s'ha reunit amb els responsables de la Unió per a tractar temes com les pràctiques amb batuts vegetals en centres escolars de la província.

 

Amb l'objectiu de millorar l'alimentació de tota la família, estos tallers estan subvencionats per la Diputació i s'imparteixen en desenes de col·legis de la província, amb l'assistència d'especialistes que transmeten a més de 6.000 alumnes la importància de l'agricultura ecològica. Els tallers sobre batuts vegetals se sumen a altres lliuraments anteriors com ‘Ecolina a les aules’, un programa didàctic que tenia com a protagonista a una gallina que, perduda en camps tractats amb insecticides, no disposava d'insectes ni cucs per a menjar.

 

La intenció de la corporació i la Unió és que l'alumnat “conega la fruita i verdura de temporada i com es cultiva, alguna cosa que desconeixen molts xiquets i majors i que es pot recuperar a través dels més xicotets”, explica la responsable provincial de Salut Pública, Pilar Sarrión.

 

La diputada s'ha reunit amb el president de la Unió de Llauradors, Carles Peris, el director, Paco Catalá, i el secretari tècnic Joanma Mesado, amb els quals ha tractat a més altres assumptes com la problemàtica dels robatoris en els camps i possibles línies de subvenció per a programes formatius.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet