Versió per a imprimir

La Diputació i la Universitat fan un pas més en la seua iniciativa per als emprenedors en l'àmbit local

  • El vicepresident Carlos Fernández Bielsa participa en les jornades ‘Transformació digital i Economia col·laborativa’ organitzades per la UV en el marc del projecte conjunt ‘Empresocial’
  • Amb el repte d'incentivar programes formatius d'emprenedoria social, s'oferixen tallers sobre cooperatives d'emprenedors i agroalimentàries, tecnologia ‘blockchain’ i nous usos de l'habitatge
Imagen
07/11/2019

La Diputació i la Universitat de València mantenen la seua col·laboració en diferents projectes i programes formatius, entre ells la iniciativa ‘Empresocial’, una aula d'emprenedoria en economia sostenible que dóna lloc a jornades, xarrades i tallers que donen resposta al “repte conjunt d'incentivar l'emprenedoria social en l'àmbit local”, segons explica el vicepresident i diputat de Cooperació, Coordinació Institucional i Cohesió Territorial, Carlos Fernández Bielsa.

 

Bielsa ha sigut el representant de la Diputació en l'acte organitzat este dimecres per la Universitat amb motiu de l'obertura de les jornades ‘Transformació digital i Economia col·laborativa’, en el marc de les activitats impulsades per ‘Empresocial’. “Hem posat tota l'obstinació a programar este tipus de jornades formatives i de diàleg per facilitar els primers passos als qui decidisquen portar avant els seus propis projectes des de l'àmbit local”, ha afegit el diputat Carlos Fernández Bielsa.

 

Les jornades, d'àmbit internacional, es desenvolupen entre este dimecres i el divendres 8 de novembre a la Sala de Juntes del Rectorat de la Universitat, dins del projecte d'investigació sobre sostenibilitat en nous models d'empresa i negoci. El programa inclou, en la jornada inaugural, un taller sobre cooperatives d'emprenedors amb l'anàlisi d'experts jurídics.

 

També este dimecres s'abordaran els aspectes tècnics i aplicacions de la tecnologia ‘blockchain’ o cadena de blocs, amb temes curiosos relacionats com la creació de monedes virtuals, els contractes intel·ligents i la seua potencial utilitat per a l'emprenedoria social.

 

Per a dijous i divendres queden altres assumptes com el de les cooperatives agroalimentàries i les iniciatives de gestió comuna en el marc de la nova llei de febrer d'este mateix any; la transformació digital en l'àmbit cooperatiu; i els usos innovadors de l'habitatge, partint d'una ponència general en la qual s'analitzaran les polítiques públiques en matèria de turisme de plataforma i ‘cohousing’.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet