Versió per a imprimir

La Diputació implementa una versió ampliada de l’APP municipal, més interactiva i amb accés a nous continguts

  • Ivan Martí: «Aquesta aplicació estesa i renovada està dotada de novedosos serveis turístics, culturals i comercials per establir una relació més propera i completa amb la ciutadania»
  • Els municipis de Requena, Sueca, Alpuente i Bocairent han estat els primers en posar a disposició dels seus usuaris les noves funcionalitats que possibilita l’aplicació
Imagen
31/07/2017

Des de l’Àrea de Modernitzaciói Desenvolupament de l’Administració Electrònica, que dirigeix el diputat Ivan Martí, s’acaba d’implementar una versió ampliada i renovada de l’aplicació mòbil Ajuntaments de València per posar a disposició de la ciutadania una plataforma més interactiva amb nous serveis i majors continguts de caràcter turístic, cultural i del comerç local, els quals romandran a l’abast del públic interessat de forma fàcil i accessible a través de qualsevol dispositiu mòbil.

 

Els municipis de Requena, Sueca, Alpuente i Bocairent han estat els primers en posar a disposició dels seus usuaris les noves funcionalitats que possibilita l’aplicació. Progressivament també aniran incorporant aquests nous serveis els més de 150 consistoris de les comarques valencianes adherits a l’App Ajuntaments de València.

 

Ivan Martí ha assenyalat que aquesta nova plataforma «representa una versió estesa i renovada de l’aplicació presentada en 2014, amb el propòsit de fer possible una comunicació imprescindible amb la ciutadania i continuar avançant en el nostre objectiu de posar tota la tecnologia al servei de les persones».

 

El responsable de l’Àrea de Modernitzaciói Desenvolupament de l’Administració Electrònica ha detallat que amb la inclusió d’aquests nous continguts «el que pretenem és apropar la gran riquesa patrimonial, històrica, paisatgística i cultural que ofereixen els municipis de les comarques valencianes, convidar a gaudir de la rica gastronomia, i fins i tot, conèixer el comerç local». Per això, aquesta aplicació en la seua versió renovada «permet l’accés a nous mapes de punts d'interès, rutes i activitats diverses que ofereixen centenars de propostes d'oci i culturals per a tots els veïns i visitants, tant ara, en temporada d'estiu, com també durant la resta de l'any».

 

L'App resulta interactiva i permet a la ciutadania participar activament i realitzar valoracions de cada servei, comerç o activitat que se'ls proposa. Tots els continguts poden ser compartits a través de les xarxes socials, el que permet que s'integren dintre dels canals actuals on s'organitza el temps lliure de la ciutadania.

 

«Amb tots aquests serveis estem convençuts que hem creat una aplicació molt completa, que permet avançar cap a l'Ajuntament 2.0 i establir una relació més propera amb la ciutadania fent ús de les noves tecnologies, les quals estan canviant els nostres hàbits i costums, i que també hem d'assolir a l'administració pública municipal», ha indicat el diputat. La nova versió ja es troba disponible als stores per a Iphone (APP Store) i dispositius Android (Google Play).

 

Millors eines

 

Els nous organigrames administratius i polítics dels ajuntaments han estat dissenyats i pensats per facilitar les gestions del ciutadà, accedir més ràpid a la informació –horaris, adreces, telèfons d’interés i instruccions d'utilització dels serveis municipals– i donar més transparència a la seua gestió.

 

S’ha renovat el servei d’incidències, fent possible que la ciutadania puga informar de qualsevol problemàtica o suggeriment que estime oportú, adjuntant una fotografia i la correcta geolocalització perquè els equips municipals tinguen aquesta informació a l'instant i puguen mantenir els municipis en les millors condicions. La nova versió de l’APP dota de millors eines per fer més instantània la comunicació. També s’ha millorat el servei d'enquestes ciutadanes, mentre que les alertes push mantindran a tots els usuaris permanentment informats del que passa en tots els municipis que siguen del seu interès.

 

En aquest sentit, Ivan Martí ha destacat que la nova App «vol unir esforços utilitzant la informació que ja s'havia desenvolupat en altres iniciatives de l'administració pública, a més de  facilitar als ajuntaments que la informació es mantinga sempre actualitzada». A més, el responsable de l’Àrea de Modernitzaciói Desenvolupament de l’Administració Electrònica ha recordat que el benestar de les persones «passa per fer més fàcil l’accés a la informació i als serveis municipals, ja que en l’app figuren totes les eines que els ajudaran a estar més prop de l’administració local», ha emfatitzat.

 

Una aplicació al servei de la ciutadania

 

Ajuntaments de Valènciaés una aplicació desenvolupada per la Diputació de València amb l’objectiu d’apropar la gestió municipal a la ciutadania i facilitar la participació en el dia a dia del seu municipi a través de les noves tecnologies. L’App està disponible per als municipis adherits al projecte de Portals Web Municipals de la Província de València.  

 

S’ha apostat per una plataforma que puga ser implementada a tots els municipis sense excepció, en què es puga consultar la informació i esdeveniments d’actualitat i que permeta interactuar amb les xarxes socials.

 

La Diputació de València, amb aquesta aposta tecnològica, treballa perquè l’aplicació Ajuntaments de València esdevinga una eina clau per a la comunicació entre els ajuntaments de la demarcació de València i els seus veïns i veïnes.   

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet