Versió per a imprimir

La Diputació inicia els tràmits per a la construcció d’una via per a ciclistes i vianants que unirà Alfarp amb Catadau i Llombai

  • El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha volgut destacar que amb aquesta actuació “es busca posar en valor les vies de comunicació alternatives entre poblacions, fomentant la mobilitat sostenible”
Via per a ciclistes i vianants subvencionada per la Diputació
21/02/2017

La Diputació de València aposta fermament per la mobilitat sostenible, i prova d'açò és que s'inicien els tràmits necessaris per a la construcció d'una via per a ciclistes i vianants que unirà la població d'Alfarp amb Catadau i Llombai, així com l'adequació i accessos des de la CV-520.

 

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha volgut destacar que amb aquesta actuació “la Diputació aposta per posar en valor les vies de comunicació alternatives entre poblacions, sempre tenint com a objectiu la seguretat en el trajecte dels usuaris, així com fomentar la mobilitat sostenible”.

 

El projecte inclou la remodelació de la intersecció del carrer de la Indústria d'Alfarp amb la carretera CV-520, incorporant carrils centrals a la intersecció en T existent per a millorar la seua funcionalitat i la seua seguretat. Així com la construcció d'una via per a ciclistes i vianants de connexió d'Alfarp amb Catadau i Llombai de 3 metres d'amplària i 320 metres de longitud.

 

Aquesta obra està prevista dins del pressupost de 2017 amb una partida de 239.259,47 euros i ara mateix es troba en procés de licitació.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet