Versió per a imprimir

La Diputació inicia els treballs de condicionament sobre la CV-364 que connecta Benaguasil amb Pedralba

  • El tram afectat patirà corts de tràfic a partir del mes de setembre
Imagen
04/08/2018

L'àrea de Carreteres de la Diputació de València iniciarà passat l'estiu els treballs de condicionament sobre la carretera CV-364 que connecta Benaguasil amb Pedralba. Unes obres de millora que comportaran el tall de la via al tràfic a partir del mes de setembre.

 

Les obres serviran per a reforçar el ferm i adequar les cunetes de la CV-364 des de la intersecció amb la carretera CV-50, pk 0+000, fins al pk 6+000, donant continuïtat a la secció executada des del pk 6+000 fins al final de carretera, en la intersecció amb la CV-376, millorant notablement les condicions de seguretat i comoditat en una longitud total 6.000 metres. El pressupost total de l'obra és d'1.150.00 euros.

 

Com a recorregut alternatiu es proposa, per al tràfic procedent de Pedralba amb destinació Benaguasil, continuar per la carretera CV-376 fins a connectar amb l'autovia CV-35 en l'accés a Llíria, en l'eixida 27, continuar per la CV-35 fins a la carretera CV-50, eixida 21, per a finalment connectar amb l'inici de la carretera CV-364 d'accés a Benaguasil. El recorregut contrari es realitzaria de forma inversa.

 

Com a segon recorregut alternatiu, es proposa accedir a Vilamarxant per la carretera CV- 370 i posteriorment per la CV-50 fins a l'accés a Benaguasil. Es permetrà l'accés a propietats adjacents en tot moment, així com l'obertura al tràfic al final de cada jornada laboral.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet