Versió per a imprimir

La Diputació inicia la seua Escola d’Estiu entre mesures de prevenció contra el coronavirus

  • El president Toni Gaspar i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, visiten el Col·legi IVAF Luis Fortich, que acollirà durant 5 setmanes a 107 fills de treballadors de la corporació
Imagen
06/07/2020

Com cada estiu, la Diputació de València ha posat en marxa una nova edició de la seua escola d'estiu, que se celebra des del 29 de juny al 31 de juliol en les instal·lacions del Col·legi IVAF Luis Fortich, propietat de la institució provincial.

 

Este dilluns el president de la Diputació, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, han visitat la Escola d’Estiu, que comptarà en esta ocasió amb un total de 107 xiquets i xiquetes, de 2 a 14 anys d'edat, els quals podran gaudir de diverses activitats esportives, educatives, lúdiques i culturals, com ara tallers de consum responsable, ciència divertida, medi ambient i jocs d'aigua. La temàtica de 2020 se centra en el món del còmic.

 

L'edició d'este estiu es caracteritza per la implementació de totes les mesures de protecció necessàries per a previndre el coronavirus. Així, cada monitor tindrà assignat, com a màxim, un grup reduït de fins a 10 xiquets. També destaca el control de la temperatura en els accessos, l'establiment d'itineraris marcats per a mantindre la distància social, i el fet que el menjar en el menjador se servisca de manera individualitzada.

 

El projecte de la Escola de Estiu és possible gràcies a un acord dels funcionaris perquè una xicoteta partida econòmica de les seues nòmines es destinara a l'escola d'estiu, amb la finalitat que en època de vacances els pares i mares treballadores pogueren conciliar família i treball.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet