Versió per a imprimir

La Diputació inicia les obres d'ampliació de la CV-384 que permetran millorar l'accés al polígon de Cheste

  • L’àrea de Carreteres que dirigeix Pablo Seguí ha aportat 100.000 euros que serviran per a eixamplar la plataforma, com a pas previ a la creació d'una rotonda que done accés al polígon industrial Pino Blay
Imagen
30/05/2018

El responsable de l'àrea de Carreteres de la Diputació de València, Pablo Seguí, i l'alcalde de Cheste, José Morell, han visitat aquest dimecres el tram de la CV-384 en el qual la corporació provincial ha iniciat unes obres que serviran per a ampliar la plataforma de la via i per a incrementar i millorar la seguretat vial en aquest punt de la carretera.

 

En concret, es va a actuar sobre 3,2 quilòmetres d'aquesta via, que constitueix un dels principals accessos al polígon industrial Pino Blay. “L'actuació ja ha començat i estarà acabada aquest mateix estiu”, ha anunciat el diputat. “Estem prioritzant intervencions en trams de concentració d'accidents. En aquest cas, hem aconseguit incrementar la seguretat al llarg de la carretera, eixamplant la plataforma dels 6 metres actuals fins als 8”, ha afegit Seguí.

 

Aquesta actuació, el pressupost de la qual ascendeix a 100.000 euros aportats íntegrament per la corporació provincial, es completarà amb l'execució, per part de l'Ajuntament de Cheste, d'una glorieta que permetrà l'accés segur de vehicles pesats al polígon industrial Pino Blay.

 

“Estem molt satisfets amb l'actuació que està escometent la Diputació de València en aquest tram de carretera que va des de la CV-50 a la CV-382”, ha expressat Morell. “Aquestes tasques de millora són imprescindibles per a aconseguir el nostre objectiu de reduir la sinistralitat en un tram d'alta concentració d'accidents”, ha considerat l'alcalde de Cheste.

 

L'execució de l'obra compta amb un termini previst de cinc setmanes, durant les quals es realitzarà el formigonat de les bermes, per a ampliar l'ample de la carretera en 80 centímetres a cada costat. A més, es renovarà la senyalització horitzontal i vertical en tot el tram.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet