Versió per a imprimir

La Diputació inicia les obres de condicionament de la rotonda en el camí Vell de Terol de Sagunt

  • FOTONOTÍCIA
Imagen
02/10/2020

La Diputació de València ha començat a executar les obres de condicionament de la glorieta d'intersecció de la carretera CV-324 amb el camí Vell de Terol, al nord de la localitat de Sagunt. Es tracta de la primera fase dins de l'actuació general de condicionament de traçat i reforç de ferm en la carretera CV-324, que unix el municipi de Petrés i l'autovia A-7, a la comarca de Camp de Morvedre

 

El començament dels treballs ha comptat amb la presència del diputat d'Infraestructures i Carreteres, Rafael García, que ha estat acompanyat per la diputada provincial Pilar Sarrión, així com per l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i altres membres de la corporació local.

 

L'àrea de Carreteres de la Diputació, dirigit per Rafael García, ha invertit mig milió d'euros en esta primera part de les obres, un punt perillós la millora del qual ha sigut demandada històricament, per la qual cosa es va tractar com una fase independent i prioritària dins del projecte. El termini d'execució de la mateixa és de quatre mesos.

 

La segona fase de les actuacions, el contracte de redacció de les quals del projecte està previst licitar-se durant el 2021, contempla el condicionament del tram entre Petrés i l'accés a Sagunt.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet