Versió per a imprimir

La Diputació inicia les obres de la CV-363 entre Mas del Olmo i Ademuz que culmina la millora viària a la comarca

  • L'actuació, que preveu l'eixample de la calçada i cunetes de seguretat en un tram de 11,5 quilòmetres, suposarà una inversió de 1,5 milions d'euros per part de l'àrea provincial de Carreteres
Imagen
08/05/2020

La Diputació de València ha iniciat les obres de condicionament de la carretera CV-363 en el tram comprés entre Mas del Olmo i Ademuz. Esta actuació, amb una inversió de 1,5 milions d'euros i un termini d'execució de 8 mesos, culmina el pla per a la millora de les carreteres de la xarxa local en el Rincón de Ademuz iniciat en 2014, l'objectiu del qual és modernitzar les infraestructures a les comarques de l'interior en les quals existix un important risc de despoblació.

 

La longitud total de l'actuació iniciada a mitjan abril és de 11,5 quilòmetres i al llarg de tot el recorregut es preveu l'eixample de la calçada fins a aconseguir un ample mínim de cinc metres, així com l'execució d'una cuneta de seguretat en el costat del desmunt.

 

En el projecte de l'àrea provincial de Carreteres que dirigix Rafa García es contempla igualment l'estabilització dels talussos en les zones amb despreniments habituals, sent la de major entitat la localitzada en els voltants de Vall de la Sabina. Els treballs previstos inclouen l'execució d'una berma intermèdia i l'estesa dels talussos fins a obtindre una inclinació que resulte estable.

 

El diputat de Carreteres, Rafa García, destaca que “el bon estat i la seguretat de la xarxa viària provincial és fonamental per a qualsevol municipi, molt especialment en estes comarques d'interior on les comunicacions són de vital importància per a mantindre l'activitat econòmica i combatre la despoblació”.

 

Reforç de la seguretat

 

Les obres iniciades recentment en la CV-363 preveuen la instal·lació dels sistemes de contenció necessaris per a la seguretat de la via, mitjançant la col·locació de barrera metàl·lica al llarg de 8,5 quilòmetres. Finalment, es contempla la renovació de la pavimentació de la calçada actual, que es troba deteriorada.

 

D'altra banda, l'àrea provincial de Carreteres continua amb les obres en el tram comprés entre la Puebla de San Miguel i Losilla de Aras, en la mateixa CV-363. Esta actuació es va iniciar a la fi d'octubre del passat any amb una inversió de prop de 2 milions d'euros i mitjançant procediment d'emergència, després de l'esfondrament registrat al juliol en el quilòmetre 2 de la via.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet