Versió per a imprimir

La Diputació licita les obres de millora del tram de la CV-450 entre l’aldea de San Antonio i Utiel

  • Amb una inversió de 1,2 milions d'euros, es tracta de l'última fase de les actuacions de condicionament en la carretera que unix Utiel i El Pontón
  • L'objectiu dels treballs és millorar la seguretat viària renovant el paviment, ampliant l'ample de la via i actualitzant la senyalització
Imagen
13/03/2021

La Diputació de València ha licitat recentment les obres de condicionament i millora de la seguretat viària del tram de la CV-450 entre l’aldea de San Antonio (Requena) i Utiel. Amb un pressupost de 1,2 milions d'euros i un termini d'execució de 4 mesos de duració, estos treballs posaran fi a les actuacions de millora sobre la coneguda com a carretera de la Vega, que transcorre entre Utiel i El Pontón (Requena), la primera fase dels quals es va dur a terme l'any passat en el trajecte que unix l’aldea del Azagador i el desviament a San Antonio.

 

El projecte té com a objectiu incrementar la seguretat viària a través de diversos treballs de conservació i manteniment sobre la plataforma actual; la renovació i actualització de la senyalització, abalisament i defenses de la via; i el repavimentat i regularització de peralts en corbes. Les obres també inclouen recuperar la carretera en els trams on és possible, amb la finalitat d'aconseguir una plataforma de sis metres d'amplaria.

 

Per al diputat de Carreteres i Infraestructures, Rafa García, este tipus d'actuacions “són una prioritat per a la corporació provincial, ja que una de les seues comeses principals és millorar les infraestructures en esta i altres comarques d'interior en les quals existix un important risc de despoblació”.

 

Antecedents

 

La CV-450 unix els municipis de Requena i Utiel recorrent diferents aldees situades a l’entorn del riu Magro. Fins fa uns anys va ser un camí municipal que es trobava en molt mal estat, però després de l'aprovació en 2019 del nou Catàleg del Sistema Viari, es va catalogar com a carretera i la Diputació va començar les actuacions per a la seua millora.

 

En 2020 es va dur a terme la primera actuació que va millorar la carretera entre el l’aldea del Azagador i el desviament a San Antonio. Amb esta segona actuació es donarà per conclosa la millora de tota la carretera.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet