Versió per a imprimir

La Diputació licita les obres per a la millora de tres carreteres de La Ribera

  • Dos de les actuacions tenen per objecte la millora de la seguretat viària. La primera reforçarà la seguretat de la CV-435 als termes de Real i Montroi, i la segona eliminarà un tram perillós de la CV-415 a Turís i Montserrat
  • L'àrea d'Infraestructures que dirigix Rafa García ha iniciat també la licitació de les obres per a reordenar l'accés sud de Rafelguaraf. Les tres actuacions tenen un pressupost global de 4,6 milions d’euros
Imagen
16/10/2020

La Diputació de València ha iniciat el procés de licitació de tres actuacions per a la millora de diferents carreteres de la xarxa provincial que travessen la comarca de la Ribera, amb un pressupost global de 4,6 milions d'euros i uns terminis d'execució d'entre 4 i 8 mesos, segons els casos. Les obres s'executaran l'any vinent i permetran eliminar punts conflictius de trànsit a la comarca.

 

La primera actuació, amb un pressupost de 2.424.000 euros sense impostos, és el condicionament del traçat de la carretera CV-435 de Real a Dos Aguas, concretament en el tram entre Real i la CV-422 en els termes de Real i Montroi. El termini d'execució és de 8 mesos.

 

La carretera actual és molt estreta i amb un traçat deficient, fins al punt que està identificada com a Tram de Concentració d'Accidents (TCA). L'actuació està destinada a millorar la seguretat viària del tram mitjançant la millora del traçat de la carretera i l'ampliació de la seua plataforma, dotant a la mateixa de vorals de seguretat.

 

La CV-415 a Turís i Montserrat

 

Amb idèntic objectiu, s'ha fet pública la licitació del condicionament d'un tram de la CV-415 que transcorre entre Picassent, a L'Horta, i Alborache, en l’Hoya de Buñol. En concret, este tram recorre de la CV-416 al punt quilomètric 16,2, en els termes municipals de Turís i Montserrat, a la Ribera Alta. L'obra té un pressupost d'1.672.000 euros sense impostos i un termini d'execució de 8 mesos.

 

Igual que en el cas anterior, la carretera és estreta i amb deficient traçat, i és considerada com a Tram de Concentració d'Accidents. Este projecte és la continuació de l'obra que en estos moments es troba en execució per part de la Diputació en la CV-415.

 

L'àrea d'Infraestructures i Carreteres que dirigix Rafa García està actuant en la CV-415 amb la finalitat d'ordenar els principals accessos a les urbanitzacions de Canyapar i Las Blasques, així com per a eliminar, entre altres punts perillosos, les corbes de la zona coneguda com El Regaixo, on s'han produït diversos accidents.

 

En paraules de Rafa García, “estes actuacions tenen un denominador comú que és el reforç de la seguretat per als conductors i la resta d'usuaris de les vies de titularitat provincial. Els tècnics de Carreteres establixen les prioritats i tractem de donar resposta a les reivindicacions veïnals i resoldre els problemes de trànsit i de perillositat que poden presentar determinats trams de la nostra xarxa viària”.

 

Finalment, s'ha iniciat també la licitació de les obres de millora de l'accés sud a Rafelguaraf, a la Ribera Alta, des de la CV-576 que connecta la Pobla Llarga amb Rafelguaraf i L’Énova, en terme de Rafelguaraf. El pressupost inicial sense impostos és de 495.000 euros i el termini d'execució de l'obra de 4 mesos.

 

Esta actuació permetrà la reordenació de l'accés sud de Rafelguaraf donant connexió a la carretera CV-576 amb la ronda oest de Rafelguaraf executada per l'ajuntament.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet